Zara's Birthday Invitation

Okla..kpd sume rakan2 bloggers mesti dah sedia maklum yg mama nak adakan majlis sambutan harijadi zara yg pertama kan (adoi..skemanye ayat ni!).. So kat bwh ni invitation n map ke majlis tu yek. mama buat kat park jek. takde aktiviti menarik. just nak kumpul kwn2 n sedara mara utk sama2 meraikan hari yg bg mama sgt bermakna. Zara yg dulunye lahir 2.53kg, yg mama riba ats peha, yg kecik mulus tu dah membesar jadi budak umur setahun yg dh pandai berlari, banyak mulut dsb.N utk meraikan diri sndiri jugak sbb berjaya menempuh mcm2 cabaran sbg seorg mama yg terpakse menjaga anak sorang2 tanpa papa (not really 'tanpa' but most of the timela..hehe)..
.
Jadi utk rakan2 yg berada di area kl/shah alam..jemputla dtg ke majlis tu. kehadiran korang utk sama2 memeriahkan majlis ni nanti sgt bermakna utk kami sekeluarga..=)
.
Kad jemputan..

.

Location map. just buat kat park sebelah masjid tu..


p/s: Untuk sesiapa yg berhasrat nak dtg ke majlis tu (esp my old skool frens) sila tinggalkan komen kat entry ni yek. maklumla, as tuan rumah kenala jugak kumpulkan list of guests yg bakal nak dtg kan..hehe..

4 comments:

Linda Latip said...

kami nak dtg! hahaha

p/s lily, ini bkn kdai kopi yg kite mnum dulu kan?

akubisikdisini said...

lily..macam aku da comment kt page aku..aku tak d[t dtg tau...aku ade kursus nikah la sabtu ni...sowie tau!

lily azliyana @ mama zara said...

linda- yup. bukan kedai kopi aritu. ni kedai kopi satu lagi yg dkt2 muzium tu. nway, cik linda n ghazi mmg wajibla dtg. klu tak sape lg nak amik gmbar zara nnti.huhu..

farah- ala..yeker.ingat leh buat small gathering nnti.hehe. takpela, dulukan yg penting ye tak..

mama_umar said...

mama zara, thanx 4 d invitation..garden party lagi..bestnye..all d best k!semuge semua berjln lancarrr

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016