Bukti kelasakan anak mama

Huhu..gambar2 kat bwh ni mama amik pg tadi. tetibe perasan byk nye calar balar kat badan zara. padahal seboleh2 mama monitor pergerakan zara. tu yg bercalar tu akibat ter'miss'look la tuh..

.
Ni calar kat dahi. rasenye yg ni sbb die terlanggar pintu semalam. die tgh jalan2 smbil pegang kertas suratkhabr. tk pasal2 die terpijak suratkhabar tu lalu ter'bang' lah kat pintu tu. dhla bercalar. ade lebam sket. sian anak mama..


Yang ni calar kat hidung. kena kat umah bbysitter. tk taula sbb ape. agaknye main kejar2 ngan anak2 bbysitter tu then terlanggar pape la kot. ms mula2 tu nmpak spot merah cam jerawat jek. smalam kesan merah dh hilang, tinggalla kesan calar tu kt idung..ish..ish..




Ni calar kat lutut. konpemla gara2 berjalan laju then tersadung kat simen batu. nasib baik calar sket jek. kalau berdarah takke mama gelabah..




Itu antara calar balar yg dpt dikesan ngan mate kasar. agaknye klu zara ni takde rmbut, mau timbul gakla calar kat belakang kepala die. sbb ade jugak die panjat2 benda then tergolek ke belakang. bukan mama tak monitor. tp sumtimes, termiss jugak sbb pergerakan die mmg pantas yg amat. br lepas pandang sket die dh bergerak ke tpt lain. Tp anak mama kuat kan..bak kate nenek, budak tgh nak membesar tk sahla klu takde calar. but kenala kontrol jugak kn. jgnla pulak smpai calar balar+lebam2 satu badan. tu dh jd kes lain plak nnti..hehehe..






p/s: Adoi..nk citer psl akt last weekend tak tercapai hajat lg. sat lagi basi la plak gmbar2 tu..huhu..

2 comments:

mizzy N Naderiey said...

bukan makanan pun nak basi. ey, hadiah zara tu nanti aku pas masa (plan nanti ye) jumpa.

ninieZUERYANNIE said...

aaa.. tolong laaa.. zara makin comel!! n makin kelakar..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016