Lagi gmbar majlis Zara..

Hee..sorila yek. disebabkan blog ni pon mmg khas utk zara, n bulan 4 ni pulak bday die, so mmg akan ade sgt banyak post ttg zara n bdaynye. wlupon dh lepas seminggu harijadi die tu, tp byk lagi gmbar2 yg mama tak update. so nak pesan awal2la klu ade yg dh bosan, tk pyhla tgk2 lagi gmbar2 ni k. Mama mmg syok sndiri.hehehe..
.
So kali ni nak share gmbar yg br dpt dr kengkawan opis. gmbar pgrapher lambat lagi nak siap. so layanla mane yg ade dulu..=)
.
Zara on the way ke park .
Sekitar majlis Zara..

.

Zara n hadiah2nya..

.

Guestbook majlis..

.

Ok..stop sini dulu..(act tu jek pon gmbar yg ade..huhu)

2 comments:

auni firdina said...

huhuh,byknyer hadiah zara..acik pinjam leh x?hehehe..comel la zara ni..geram acik tgk..

xpe2,boh je byk2 gmbr zara wlupon back dated..mama auni ok jer..hehehhe..x puas nk tgk

lily azliyana @ mama zara said...

wah..wah..tak acila gmbar bday zara jek yg byk. gmbar bday auni sket jek. acik lily tak puas nengok lagi. mama auni, sile kumpul2 gmbar2 dr kamera org lain juge yek..hehehehe..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016