Gelagat Zara 1

Adui..rase bosanla pulak. so sementara boring2 smbil mentelaah education material nih (heh..jgn tak tau. kat opis ni education slh satu perkara wjb!) so mama terasa nak upload video plak. selalu kalau tgk video2 zara ni msti akan tergelak2 sndiri. makin besar, makin bermacam ragam anak mama nih..=))

Act ade 2 video nak upload/ yg satu tu dr semalam upload tak abeh. besar cume 3MB jek. pg tadi try lagi sekali pon still tak boleh jugak. dah dekat 3 jam ni msh upload tak abeh2..huhu.. so layan jekla the other vid nih. nasib yg nih saiz kecik sket n dpt cpt upload (kena try upload yg besar tu guna streamex kot baru boleh)


Mama pernah bgtau yg zara suka buat2 bunyi guna mulut die kan. mcm ni la rupe anak dara mama tu. ntah mcm mane die leh pndai buat mcm tu. selalu klu time hepi (lebih2 lagi nmpak kucing or dgr org sebut meow) die akan buat gaya cenggini..

video

.

Hehe..comei jek. klaa..tgu la klu vid lagu satu berjaya diupload, mama akan publish later k..=p

1 comment:

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016