::Countdown to Zara 1st Birthday..::

(hehe..sibuk jugak letak tajuk entry 'countdown' mcm ibu auni)
.
Hee..walaupon dari malam hinggala pagi tadi mama serabut ngan isu kek beday zara yg tak memuaskan hati, tapi akhirnye kemarahan mama dah reda n mama dh mula lupekan isu kek tu (erk..not totally lupela..lain kali leh ungkit lagi). Ape yg penting sekarang, tak smpai 10 jam lagi genapla umur zara satu tahun (Zara lahir on 11 apr 08-2.25am)
.
Gembira, bersyukur, nervous sume ade memikirkan sambutan hari jadi zara yg mama dh plan kan esok. harap2nye cuaca kat shah alam ni okla spy majlis sume berjalan lancar. yang paling menyeronokkan, nenek2, atuk, n moyang zara sume dpt same2 dtg ke s alam meraikan hari yang sgt bermakna buat zara ni. opsss..bkn utk zara jek..tp sgt bermakna utk papa n mama jugak.
.
Again, bak kata kak yong..kek bukanlah isu besar di wktu2 mcm ni. yang lebih penting n meninggalkan kesan ialah mama dpt celebrate hari penting ni ngan sume family n kawan2 mama. mama harap pade yg lain2 yg membace blog kami ni, same2 la mendoakan kesejahteraan kami sekeluarga, doakan zara sntiasa sihat n membesar menjadi anak yg bijak,cergas, solehah n patuh pade papa n mamanye.
.
Okla..mama stop cni dulu.. Utk zara, mama sgt sayangkan zara, n akan sayangkan zara smpai bile2. Diam tak diam, dah setahun lamenye zara temankan mama n jadi penyeri hidup mama kat dunia ni. Luv u sooooo much my precious princess!!!!..
.

7 comments:

ct RUBI said...

happy birthday zara! aunt rubi doakan zara jadi anak yg solehah ye & stay cute always :).

to mama zara, jgn sedih pasal birthday cake lagi ya. for next birthday, try buat sendiri. lagi kita boleh monitor halal/haram bhn yg digunakan. & next birthday pun sure zara dah boleh makan kek :)

shila ariff said...

hapi besday to zara..semoga zara dimurahkan rezeki dunia akhirat...n bhgia bersama mama n papa..amin

Diamilikku said...

happy birthday zara..
semoga jadi anak yang soleh yer

mizzy N said...

lily! aku tiba tasik tadi 2.30 pm dan aku round tasik dan memang confirm korang dah balik dah. huhu.

banyak sangat iklan aku dari KL ke Shah Alam dan tu yang lambat tu. Aku ingat nak swing by ke rumah ko dlm this week nak pas hadiah.

Nanti email aku no ko yek aku nak tanya alamat. eit, baik ko email aku alamat ko. ok ciao.

lily azliyana @ mama zara said...

Thanx to all for the luvly wish..=))

Nadh- la..apsal ko smpai lambat. siannye korang dh dtg tapi tak nyempat nak jumpe. kitorang pas zuhur dlm kol 1.30pm mcm tu dh balik dh..nnti aku emel add tu yek
(tq..susah2 beli hadiah zara..he..)

:iBuAfiQah: said...

happy bezday zara...
moga jadi anak yg soleh...

auni firdina said...

hepi 1st birthday zara..acik pon nk mintk sowi ekk lmbt wishh...moga zara jd anak yg baik kpd papa n mama yer..jd lah anak yg solehah,baik budi pekerti,comel sentiasa n hepi selalu..be goog gurl ye syggg..

p/s mama zara..pic x bape nk memuaskan..ckit je dpt pon..nk upload pc hadiah,lembp lak pc ni..tensen..

pic besday zara bile nk upload ekk..nk tengokkkkk

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016