Jom layan tag

Hee..sbb tag kali ni mcm simple n tak payah gambar2, so dapatla mama menjwb secepat mungkin. ade lagi hutang satu tag dpd mama hazim ni (kes laptop rosak so takleh nak cr gmbar kt dlm laptop..huhu)

So, jom layan tag nih. Tag dr kak yong (k yong... mcm mane cr nak mengcopy tulisan dr blog k yong nih. sy tak reti so terpakse taip balik..huhu lagi)

Nama timangan anda:-
Lily- dpd kecik smpai skang mmg tkde name panggilan lain. Baik family, frens and my boss sume panggil Lily.
Yana- Utk certain2 kwn ade jugak yg panggil mama ngan name ni
Ayang- Ni nama yg specially dipanggil oleh hubby..=)

Anda seorang yang:-
Sensitif, cepat terasa n cpt marah. tp bile dh jadi mak ni kurang sket2la perangai2 negatif tu.hehe. selalunye suka senyum wlupon ngan orang yg baru dijumpe. tp once klu mama senyum org tu tak senyum balik or buat2 tak nampak, maka selama2nyela mama pon tak tegur dh (nilaa yg terjd ngan jiran lat 2 buah rumah)

Insan teristimewa??Describekan die terlalu istimewa di mata anda:-
My hubby and my Zara. sbbnye mereka2 ni menerima mama seadanye. esp papa, wlupon mama ni kuat merajuk, kuat bebel sume, tp papa still jugak syg mama kan..=p.

Lagu kesukaan anda:-
Erm..buat mase ni sgt suka mendgr lagu Dan Sebenarnya nyanyian Yuna. selain tu, mama sgt2 suka sume lagu Faizal Tahir..

Makanan kesukaan anda:-
Haha..mama suka gile mkn fastfood. cth kfc, kenny rogers, pizza dll. tp sejak kes boikot2 dl, mmg dh jarang2 sgtla gi makan kat tpt2 tu. nway, sbb suka mkn fastfood jugakla mama jd 'menembam' ni..yekla.dpd muda dh start makan, mau tak terkumpul lemak2 kat badan ni..huhu..

Warna kesukaan anda:-
Hijau n purple

Tiga benda mesti ada dalam beg anda:-
Wallet of coursela kan..handphone and kamera. Mama mmg tak boleh klu takde kamera nih..=)

Kali terakhir masa anda menangis dan kenapa:-
Mama ni mmg spesis 'cengeng' yek tuan puan. so tak ingatla bile last time nangis sbb mama mmg suka nangis. tension sket nangis, sakit sket nangis, zara sakit pon mama nangis..huhu..

Tag rakan anda:-
Bak kate k yong, mcm ramai dh pernah jwb tag ni kan. Tapi mama nak jugak pas tag ni pd name2 yg berikut. spae dh jawab sila abaikan k..

MizzyN, Shila aka MamaHazim, Mama Alesha, Mama Qisya, Mama Auni Firdina, Zurani, and Mama Qistina


Ok..settle sudah satu tag..=)


1 comment:

kakyong said...

la, sian nyer kena taip semula.. len kali kalo tak dpt copy (blog ku itu mengong sket, kdg2 boleh di copy, kekdg tidak), sent to ur email.. kat end entry ade nampak ikon envelope kecik tu, klik situ & follow suit.

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016