Aksi2 terlampau..

Dulu mama dah pernah publish gmbar ni yg menunjukkan aksi2 terlampau n selamba zara dlm keta. bukan nak duduk diam dlm pangku mama. nak masuk carseat die? huhu..pagi2 die dok diam dlm carseat mase mama antar gi bbysitter pon dh cukup bgs..klu wktu papa ade, jgn harapla. mama pegang pon die mintak lepas..

.
Mase ni ngan selambenye die berdiri kat tpt letak air dlm keta tuh..wktu ni papa tgh drive

.
Kali ni zara buat aksi yg lebih ganas. aritu ms bwk die keluar die seboleh2 nak ikut papa yg tgh drive. menjerit2 die nak duduk ngan papa kat seat driver tu. hasilnye beginila..klu polis ade, mau kena saman mama ngan papa tau..
.
Huhu..ngan muka selamba n tak bersalah tu die leh sibuk nak jugak duduk atas riba papa

.
Huh..siap buat muka comel plak tu. Nak elak kena marah ngan mamala tu..

.
Yang peliknye, bile berhenti tepi jalan n tukar driver (ingat die mengaruk sbb nak ikut papa), rupe2 nye die buat aksi yg sama ngan mama. kesimpulannye die bukan nk sgt ikut kitorng..tp saje dengki tgk org drive keta kan..last2 kami biar jek die menjerit2 dlm keta tak puas ati bile papa alih die dr riba mama. biarla kan, dpd membahayakan nyawa sume org..hmm..macam2 ragam btolla zara ni..
.
Tapi takpe, wlu mcm mane pon peel zara, kami still sayang zara. cume zara kenala jadi budak baik dgr ckp papa mama lenkali yek sayang..=))
.
.

3 comments:

auni firdina said...

heheh zara2..same la perangai zara ngn auni ler klu dlm kete..nk gak g kt tmpt driver a.k.a kt ayah die mase tgh drive..bahye2..x bg,melonjak2,mengamok2 lak tu..geram tolll..

lily azliyana @ mama zara said...

hehee...rupenye auni pon same mcm si zara eh. bertuah btol budak2 ni kan. bile ditegur/marah sket, pndai mengamuk n merajuk plak tuh..sabor jekla

Mama Mya said...

comey2 nak kena report polis nieh mama n papa zara telah melakukan kesalahan kakakaka

mama mya
http://www.quefamili.com

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016