Selamat datang 2011..=)

Heee..mama tk smpat pon nk wat entry utk wish tahun baru 010111 yg lepas..arinilah baru dpt wat entry pertama untuk tahun ni..apepon, lom terlambat kat nk wish Happy New Year utk sume..smoga tahun 2011 akan menjadi tahun yg lebih baik utk kita semua k..=)

So, sume org dh set azam 2011 masing2 ke..?honestly, slalunye mama mmg takde set ape2 azam yg khusus pon untuk tahun baru..cume, tahun ni nampaknye bakal berlaku banyak perubahan besar dlm family kami..so, harap2 mama n papa terutamanye dpt menghadapi tahun 2011 ni ngan tenang n berjayalah..hehehe..ohhh..antara 'perubahan' besar utk tahun ni ialah:

* yg paling utama dh tentulah ngan pertambahan ahli keluarga..insyaAllah, tk lame lagi keluarga akan berkembang jadik berempat plak..so dh tentu lebih byk dugaan n cabaran utk dihadapi. part ni yg paling mama berdebar2 nk hadapi sebenarnye..hope sume urusan kami dipermudahkan lah lebih2 lagi klu lom ade rezeki mama n papa nak dok sekali kan..huhu

* Klu diizinkan tuhan, mama berharap gak semoga tahun ni mama n family akan dpt berpindah duduk umah sndiri..klu nk ikutkan simpanan duit mmg lom cukup utk pindah umah baru..tp kena sntiasa percaya rezeki sntiasa ade kan..mungkin duit yg ade leh digunakan utk benda2 yg btol2 penting dulu..yg lain2 leh tmbah kemudian ye tak..(ayat penyedap hati)

* Selain tuh, mama gak berharap tahun ni rezeki mama akan lebih melimpah ruah..so, ada gak terzelit azam nak tukar kerja utk tahun nih..hihi..act mama dh selesa kerja kat comp skang ni..dh biasa ngan workload yg ada, suka ngan environment tpt kerja, kwn2 sume ok..cume bab gaji tuh mmg tk berapa memuaskan lah. so, ngan bertmbahnye tanggungan kami utk tahun ni, rasenye kena jugakla usaha utk cari kerja lain kan..InsyaAllah..


Ermmm..pe lagi ek..tadi mase nak tulis entry ni rase banyak jek nak bebel tp sekerat jalan dh blur plak..hehehe..tkpelah..nxt time klu rajin mama smbung bebel lagi..

Apepon, arini mama still bercuti lagi..tp arinih just lepak kat umah ngan Zara jek kot..papa malam tadi dh selamat balik Kuantan..agenda utama arini, nak mendobi baju2 baru adek baby..n tak lupe jugak baju2 lame kakak die + ngan kain2 bedung, barut, lampin n selimut segala..hope tak ujanlah, biar sume cpt kering n mama leh cpt2 kemaskan sume brg masuk dlm kotak baby..=p


11 comments:

Izan Ishak said...

selamat tahun baru ye lily...

nak masuk anak 2 org ni mmg risaunya lebih kan lily. lagi2 pjj dgn papa pulak tu.

harap2 semuanya impian 2011 aka tercapai dgn jayanya tau!

Diamilikku said...

happy new year lily....sorry lama akak tak singgah..tinggalkan blog almost 2 weeks....

"wishing you a garden full of happiness today n everyday.." may allah bless you...selamat menempuh cabaran 2011

shila ariff said...

selamat tahun baru lily...semoga apa yg diazamkan menjadi kenyataan....amin

nza said...

slamat thn baru n moga apa yg dihajatkn trcapai..insyallah.

ibuafiqahhuzaifah said...

selamat tahun baru lily..

moga2 cita2 dan impian kita 2011 ni akan tercapai..

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

happy new year...
hope everthing ok..bertambah cabaran nk besarkan 2org anak lagi2 berjauhan ngan suami..
wahh dah prepare brg2 tuk adik zara yea..

littlehumblelynn said...

lily

bestnya nak pindah umah sndr dah kan..smg murah rezeki di tahun baru..!

Ummi Eisya said...

moga semua impian dan cita2 tercapai ye..selamat mendobi..hihii

Dilla Ady said...

slamat tahun baru jugak buat lily...

moga tahun 2011 memberi lebih sinar tuk kite sume...

intanmaria said...

Dear..happy new year!
:D
__________________________
http://mariaariffbaby.com

kakyong said...

selamat tahun baru...
semoga dipermudahkan segala urusan...

lawo rupa wajah baru blog.. semoga lepas ni terus bersemangat...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016