Agaknya, apa nama adek Zara yek..?? (^_^)

::Sticky mode smpai minggu dpn...ngeeeee::


Minggu ni, mama dah preknen masuk 30++ minggu..
Rase, dah sesuai kan nk prepare name utk adek baby dlm perut ni??
Act, kami mmg dh reserve pon 2 nama, each utk baby boy n baby girl..
Tapi, disebabkan setiap kali scan pon dokter ramalkan bby ni bby boy, maka kami lebih teruja ngan nama pilihan utk boy tuh..=p
Papalah yg suka sgt panggil bby ngan 'nama' die skang..
Siap ajar Zara sebut lagi name adek die tuh..hehehe
Agak2nye, ape nama adek bby Zara yg papa selalu sebut2 tu ye..

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


tak bolehlah inform name penuh kan..nnti tak suprise plak..cukuplah mama sebut kat sini yg kami dh putuskan nama panggilan utk adek bby tu as..

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Baby "Z.."



Hehehhe..nak gak huruf Z tuh..
So, sempena cuti2 mesia kami aka 2nd babymoon kami ke CH ni, mama nk ajaklah kawan2 sume berteka teki..
Kalau korang sume terer, cube teka nama panggilan utk adek baby Zara tuh..
Klu dah bagi kat atas tu kan..
Nama bermula ngan huruf Z, n nama utk bby boy..
Nama yg kami reserve utk baby girl tk pyh teka dululah..hihi
Ohhh..terus teka kat bahagian komen dlm entry ni k..
Sume org yg baca entry mama ni leh teka ye..tak kire follower ataupon tidak..

Kalau ade yg ter'jawab' betul + paling pantas...mama akan bagi ole2 dr Cameron..
FM benda wajibla mama belikan..pastu mama akan tmbah ngan satu lagi hadiah lain dr sane k..
Tapi, sorang leh cube teka sekali jek tau..sbb mcm senang jek teka teki tuh..
Mklumlah, tk byk mane pon pilihan nama bayi yg bermula ngan huruf Z ye tak..=)

Apepon, doakan perjalanan + percutian kami kat sana selamat k..
Ni teka teki saje2 jek mama buat..
Nak buat contest mcm DULU, or giveaway ke mmg kurang rajin..
So main teka teki cmni jekla simple..
Mane tau ade rezeki kwn2 mama nk dpt hadiah dr Cameron kan..=)


Klaa..jumpe lagi minggu dpn..
Harap time mama balik nanti dh adelah yg jawab betul nama adek bby Zara tuh ye..=D


TODAY IS THE DAY!!!
Tak sabarnye nk pi cuti....=D







p/s: Utk teka teki nih, mama set comment moderation ok..nanti pas cuti baru mama publish komen2 n jawapan korang tuh..=p


11 comments:

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

wahhh mood holiday yea..selamat bercoti..sejukk tu kat sana hehhee
nnt lin bukak buku nama2 baby islam yea dah dpt yg sesuai lin jawab soalan teka teki lily hehhee

Dilla Ady said...

dilla join...rasenye name adek zara nih adalah zaquan..

fuh..fuh...bismillahirohmanirahimmmm...mintak2 la btul...hihihi..

Nana said...

zaquan?hehe
nak minta tolong vote..
Kalau bole vote no 2 & 28 heheh
http://ellismelia.blogspot.com/2011/01/jom-undi-peserta-contest-deqlis.html
tq…

Nad @ MamaZakwan said...

tk mungkin zakwan kot, ehehehehe...
eemmmmm Zafran ? ^_^

nza said...

cpt je rasanya dh 30 minggu...dh xlama lagi tu.....

Zahran kot....hi.hi.hi...pndai je teka.

[-suziey-] said...

waaa dh ade nama..emm ade contest lagi ek..hmm boy dulu yek..

ok..teka Zhariff

[-suziey-] said...

happy holiday lily..bestnye babymoon :)

Mummy Zara Sofea said...

ok..
Zarif

Diamilikku said...

nak teka zarith...hehehehehhe :)

Sue said...

bole teka 3 nama tak:

Zarif
Zafri
Zhafran

Cinda... said...

cinda pon nak teka byk2 la...
zahrul
zakaria
zairi
zakri
zaidi

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016