Mama pon dh join HEARTBEAT juga..meh saling klik mengklik yek..(^_^)

Hehe..rata2 rakan blogger sume dh join Heartbeat ni kan..cam dah jadik fenomena baru plak kat dunia blog..hehe..disebabkan ramai org dh join, jadik rasenye tk pyhla mama stori mori lagi psl Heartbeat ni ye tak..sume pon lagi terer dari mama (kate jekla malas mama Zara oiiii..hehe)..

Apepon, dari ape yg mama tau, Heartbeat ni tak kisah jek klu kite nk main klik2 kat iklan kawan2..klu macam Nuffnang tk boleh sbb dikira fraud click kan..so after this klu jengah umah kawan2, mama akan sdaya upaya tolong klik sekali Heartbeat korang k..korang pon rajin2 lah klik Heartbeat mama..sama2 kite mengumpul duit tabung baru..hihihi

Opsss..utk tepek Heartbeat nih, mama follow tutorial dari kak Yong..act ramai gak blogger bg tutorial psl Heartbeat, tp sbb Kak Yong br buat entry sehari lepas, so senang mama nak trace..=D..sape yg lom join, meh join sesama k..daaaa..


p/s: Wat mase ni mama tepek 3 sekali iklan Heartbeat tuh..ada kat sebelah atas, sebelah bawah n sebelah kiri blog..haha..punyelah tamak ye tak..=p


3 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

ok..dh klik...klik lah kita punya juga..hehe :D

mama_umar_maryam said...

masing2 dah makin rmi join HB nih..zt pasan sejak MZ slalu mention kt blog die kan..apepon slmt menmbh $$ ;)

mummy_ayu said...

welcome to HB ....dah klik dah ur HB...ye la...sekarang dah musim HB dah..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016