"Your Best Vacation Moment Contest"

Bismillahirrahmanirrahim..
.
Seperti yang dijanjikan, hari ini mama lancarkan contest pertama anjuran mama iaitu
.
"Your Best Vacation Moment Contest"

- Cara-cara nak join contest ni senang jerk:

1. Letak banner contest pada entry masing2. Jangan lupe link balik banner tersebut pada entry contest ni ye..Penyertaan akan disqualified jika tiada link semula.

2. Hanya satu destinasi percutian yang dibenarkan untuk setiap peserta. Maksudnya.. kalau anda seorang yang kaki jalan, pilihla salah satu tempat sahaja untuk masuk contest ini ok..

3. Maksimum 3 keping gambar dibenarkan untuk contest ini. Jadi, pandai2 la pilih gambar yang paling menarik untuk disertakan di dalam entry masing2..=D

4. Ceritakan juga serba sedikit tentang percutian anda itu dan nyatakan mengapa percutian tersebut menjadi antara best moment dalam hidup anda

5. Tempat dan tarikh percutian adalah tidak terhad. maksudnya, tidak kire bila masa percutian itu diadakan, samada jauh atau dekat, dan walau bersama siapa jua anda bercuti tetap mama terima..=))

5. Digalakkan untuk menjadi follower mama

6. Digalakkan untuk menyenaraikan blog ini dalam bloglist anda

7. Untuk setiap penyertaan, sila tinggalkan komen anda di entry ini..mama Zara akan segera menerjah dan meninggalkan jejak di entry contest masing2..

8. Tarikh tutup penyertaan: 25 Januari 2010

************************************************************************************

- Haa..senang jerk kan nak join.. Harap kawan2 sume dapat sama2 memeriahkan contest pertama anjuran mama nih. Oh..tentang pemenang pula, akan dipilih menerusi gambar2 dan cerita2 paling menarik yang boleh mempengaruhi mama dan juri2 yang lain untuk bercuti ke sana..

-Hadiah yang ditawarkan tentulah cenderamata istimewa dari BALI untuk 2 orang pemenang

- Peserta2 yang menjadi follower mama juga berpeluang menerima hadiah saguhati melalui random selection/lucky draw..

.

.

Soo..gud luck semua..Tak sabar nak baca kisah2 percutian korang..=D

71 comments:

nza said...

wah, kena cr blk pic nie...byk dh lebur time lappy yg dulu rosak trcurah air...hu...

lily azliyana @ mama zara said...

kak Nza- take time kak nza..pilih gmbar best2 tau..hehe

~Zetty84~ said...

wah...rajinnye akak wat contest...
zati x de picas yg menarik nk dikongsikan...huhu...
baru dok decide dgn hubby nk g sabah or bali next year...
tapi tu pun x sure lagik...huhu

ct RUBI said...

wah syabas lily dh buat contest. nk join. tapi tak pandai nk story psl vacation. hehe. plus gmbr pun tak ambik banyak. tgk satgi dh ada idea nk joinnn juga.. tak kiraaa. haha

mummyseri said...

lily congrat yek..
da wat kontes ni..
nnt kit join ek ;)..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Nk korek2 pic dulu...klu ada nnt kita join.. :)

lily azliyana @ mama zara said...

Zati- gmbar time honeymoon dulu2 tkde ker. tk kisah gi cuti ngan sape. yg penting akak nk luaskan pndangan tgk tpt2 yg menarik..hehe

ctRubi- hehe..saje2 jek ni..mmg suka gi jalan2. kot2 dpr contest ni dpt idea nak gi berjalan mane plak lepas ni kan..

mummySeri- thanks mummy seri..i'll be waiting ur entry..=D

Lily- orait..take ur time..=))

Mrs. Adz said...

ambi..dah wat contest ye..nanti ni,nak kena cek gambar dulu la..

tunggu ye..

ibu emy efy eqy said...

rasa nak join contest jugak. nanti kak wa cari gambar dulu. kalau tak de nak kena pi holiday sebelum 31 Januari ni lah nampak gayanya.

faRyn faRhana said...

wa,ade contest.menarik ni.ehehhe.ni aku tgh cuti berpantang byk btul mase nak ber-blog-hopping.dah besar dah zara...dah tak bby dah mcm mase aku jumpe dulu.cptnye mase berlalu. :)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm lily..

bestnya lily buat contest ni..ct tmpg happy..hehe..:)

but so sad..ct tak ada citer menarik nak dikongsikan atau nak join dlm contest ni..plg jauh gi pun swak..tu pun honeymoon punya..
huhu..

igtkan nak gi mn2 hjg thn ni tp x jd..so tggu jer next year..tp tu pun x sure lagik...huhu..

.:: Suhaidah Tan ::. said...

salam akak..wah akak buat cntest..hikhik mcm intrestng jew..

mama_umar said...

haa tu dia,dah ade banner dah.heheh.ok mama zara nnt kitorg gali2 folder lame k,dah lame x g cuti2 nih ;)

Dilla Ady said...

alahai lily, tak leh nk join le..takde lagi gambar bercuti satu family nih..tapi takpe, dilla wish semua gud luckkk!

Qistina's Mama n Abah said...

Lily..sha dah wat entri untuk contest kat sini..

http://sha-noraishah.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

silalah terjah ek. Kalau ada yang tak lengkap bagitau tau..

p/s: early bird punya entri tak de hadiah ker? hehehe...

Sue said...

waa ada contest la. hehe best... nk kena korek2 pic la gamaknye ni

E.L.I.Z.A said...

yea yeay ada contest...saya mesti pilih oppss..mesti join..papehal copy banner dulu ☺

shila ariff said...

shila join contest ini...

http://shilariff.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

@>--ummi zahra--<@ said...

wah best nyer contest ni..
tp, belum berkesempatan ni nak pegi holiday..

cinta hana dan lukman said...

hi mama zara..
thanx ye sudi jemput join this contest

faza join ye:)

http://luza-luv.blogspot.com/2010/01/salam-perkenalan-untuk-lily-aka-mama.html

Sidratul Muntaha said...

salam lily
ayu dah joint dah contest ni
ni link n3 tu!!
http://iceboxrivet.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest-by.html

Mummy Zara Sofea said...

salam lily..sy dhjoin contest ini...btw, our baby got the sme name la...huhu...

my entry:
http://mrshilmy.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

@#$% MummyQis %$#@ said...

salam lily...

dh siap n3...

ini link nyer....

http://qistinazimmy.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

p/s :blog ni only for contest yg lily join... :)

TQVM...

ummie_mirahaziq said...

ai nk join gak

http://anakku-een.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

plz check ya

Ummi Dania Yasmine said...

Saya dah join....ni link saya

http://ezna-daniayasmine.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

nadnye said...

ok Lily.. dengan terhegeh2 nie baru sempat nak hantar.. dah ngantuk nie
http://keloncot.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

lily azliyana @ mama zara said...

To Sha, Shila, Ayu, Lily, mummy Zara, Hana, ummie MiraHaziz, ummi Dania n kak Nadyne- thanx for joining the contest yek..mane yg sy belum tinggal komen tu, nanti akan sy terjah esok hari..=D

sYaFiQa said...

Salam....
sy dh join kontes nih
sila la jenguk yer...
http://meaning-of-love.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

tq

Ummi Dania Yasmine said...

Lily, i terlupa nak taruh banner you dan ada link back...sekarang dah taruh...leh terjah


http://ezna-daniayasmine.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

nza said...

ok lily dh siap...nnti terjah ala2 abg Naz okey...

http://4fn1mn.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

z.leysza said...

dh join... hope it gud enuff :D

http://zue-leysza.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

Nana said...

salam kenal..ni link saya

http://ibudamia.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

FyZa said...

salam..
hye mama zara..
fyza dah join contest nie..jengah2 la kat blog sy ye..mama bley bg komen klu ada yg x kena ek..tengq..=)

http://fyzadery.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

Love Says it All~ said...

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 23RD & 24th january 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 20TH JANUARY 2010 @ 9PM

WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

mama_izz said...

salam.. saya dah join.. ni link saya

http://diaryofluv.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html


tq..

shaparin said...

Hi salam kenal :)
Sha pun nak join jugak .. ni entry Sha ya.. http://shaparin.blogspot.com/2010/01/your-best-vacaction-moment-contest.html

dah jd follower + add bloglist.

klu ada apa2 kekurangan, let me know ya.. tq :)

::Nur Fazlyna Marlyssa:: said...

saye dah join dah..sile2 yek tgk
http://nurfazlynamarlyssa.blogspot.com/2010/01/best-vacation-moment-contest.html
tq :)

mama_umar said...

atlast,lalalala..
http://superzetymarlia.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

norly saliana @ mamazahra said...

at last, dapat gak join contest lily ni..
harap semua syarat dah dipenuhi..

http://mamanurdhiazahra.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

mama tisya said...

salam..nk tnye..cthnye tmpt tu sama tp gmbr tu time honeymoon & cuti2 ngan family bole ke..

lily azliyana @ mama zara said...

mama Tisya- maksudnye, tpt sama..tp gambar2 tu pade masa yg berlainan ke..means 1st trip honeymoon, 2nd trip ngan family ek..

klu mcm tu boleh sbb yg penting nak tau mane destinasi percutian tuh...=D

mummyseri said...

salam lily..da join ni..sudi sudikanlah review yek..


http://mummyalyssa.blogspot.com/2009/12/your-best-vacation-moment-contest.html


p/s..lily ada g ke kat kg.luanti masa jenjalan sabah dulu yek ?

mama tisya said...

hah gtu la maksudnye...so tgu kita wt entry ye

- SueN - MrS AzharI - MaMa AfnI - said...

salam mama zara...thanks coz invite contest... ni link nyer..
http://blinkblinkbuzz.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

tgk2 la ek...

mama tisya said...

salam...dh siap entry..sila semak

http://mycontest-giveaway.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

~~@lyci@~~ said...

salam.. nak join contest..
check it out..

http://myalycia.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

Mrs Hafiz said...

salam,
sudey follow,
sudey link,
sudey create entry bersama link,

so sile la terjah dan nobatkan sy sbgai juara ye, heheheheh

http://szawanah.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

E.L.I.Z.A said...

wokeh..siap jgk entri contest ni..sila terjah ye lily ☺

http://elizakru.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

take care!

deena awanis said...

salam..
nak join jugakkk..hehehe..

kalo akak minat nak bwk zara jalan2 main air kat Lost World of Tambun pulak boley la join giveaway saya jugak ye..=)

yatie chomeyl said...

salam mama zara, i dh buat entry utk join contest ni jugak...

http://yatiechomeyl.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment.html

slmt menjenguk :)

Cinda... said...

nak mencube nasib gak!
link saya -->

http://sweetdreams2007.blogspot.com/2010/01/2010-8-your-best-vacation-moment.html

Cinda... said...
This comment has been removed by the author.
Hasnor said...

salam..da join da

pls check k?

http://cik-ixora.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

nnt kurang paper let me know :)

tQ

Asya said...

salam.. sy join, jgn lupa terjah n3 sy.. n gtau kalu x ckp syarat ye:-

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

mama zharfan said...

salam
me dh join:

http://suzie284.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

PapaMama Zakwan said...

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

salam.ni link mama zakwan..kam nk join jgk..inform me kalu ada pape yg tak cukup ye..! :) tq

SueRosly said...

Sue dah add link, n nak masuk contest nie. Nnt cek yeah blog sue.
http://sue-5-beradik.blogspot.com

zailamohamad said...

Salam kenal, Zaila pun nak join contest ni juga
harap tak terlewat walaupon masa dah semakin suntuk;p
Ni linknya;-
http://zailabinimdae.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html
Selamat membacanya!!

YatieJay said...

Ni link entry akak - last minit!

http://yattjay.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

LisaVsKhusairi said...

ok..dh join..terjah yekk...http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

maya amir said...

lily..akak tau akak mesti disqualified..sbbnye akak tak reti nak linkkan banner tu kat post lily.. huhu..sedih kan? buta IT sungguh! ayoo..tapi xpelaa kalau disqualified, akak redha.. boleh tak ckp gitu..hahahahha...

http://mumble-bubble-talk.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

maya amir said...

lily..akak dah buat link..hahahah..akak dah pandai linkkan..kekekek..jadik, akak ade chance lagik kan masuk contest..hahahah

Me_Lina said...

salam... nak join... jemput jengah yer... thx

http://alyazahraoncontest.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

"myheart"-abieyazaly- said...

salam perkenalan sy dah join contest awak,sila terjah ke blog sy ekk.thanks

http://myheart-png.blogspot.com

mizzyN said...

LILY! TENGOK AKU PUN JOIN!!

http://mizzyn.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment.html

zailamohamad said...

Mama Zara, Zaila nak re submit balik entry semalam..hihihihi..lupa letak banner tu..sowiii..mak excited sangat noooOOOooo
http://zailabinimdae.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

huuwaaa...almost terlupa yg date line contest nie hari nie...hope mama zara still terima lagi yerk penyertaan dari kami nie.

here d link :
http://littlestoryfromlittlefamily.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

anin said...

salam sudi terjah

http://seindahbayu.blogspot.com/2010/01/your-best-vacation-moment-contest.html

anin said...
This comment has been removed by the author.
luvablekids said...

Hi, I pun nak join...

http://just4contests.blogspot.com/2010/01/sub.html

Thank you.

UMILIYA said...

Salam kenal, umiliyapun nak join contest ni juga
harap tak terlewat walaupon masa dah semakin suntuk;p
Ni linknya;-
http://umiliya.blogspot.com/2010/01/1./your-best-vacation-moment-contest.html
Selamat membacanya!!

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016