Motor Baru Kakak Zara

Hadiah birthday 'terbesar' untuk Zara tahun ini..kalau last year dapat hadiah basikal merah dari papa, this year dapat hadiah motor plak dari cik Anim die..pernah gak berangan nk belikan Zara motor berbateri mcm ni sebelum ni..tp asyiklaaaa tertunda..last2..rezeki Zara jugak dpt hadiah ni kan..hihihi...nway, cik Anim belikan motor kaler merah kuning..belikan kaler mcm ni universal sket kan..esok2 Zara dh besar, lehlah adik take over pulak..=p

Zara dgn motor barunye,,suka sgt die dpt motor nih..mklumlah..slalu klu nk man harap time pi jusco jekla..haha













Ohh..helmet yg Zara pakai tu bukan satu set ngan motor sekali yek..yg helmet tu papa tempahkan khas utk Zara..last year beli basikal takde helmet..time tu pon Zara tk pndai nk bwak basikal sndiri sgt..tp these few month kan Zara dh pndai berbasikal kan..siap jalan2 bwk gi taman..so papa pon belikanlah helmet pink ni utk princess die..=)

Heee..special tak helmet ni..custom made utk anak dara kesayangan..^__^




Buat masa nih, motor Zara ni cume beroperasi kat dalam umah jekla..nasiblah klu  ruang tamu kecik ke,sepah ke kan..pusing2 situ jekla..sayang lagi nk bawak pi outdoor..hehehe..Zareef pon suka gak ngan motor ni..sbb motor ni siap ada lampu, bunyi hon, lagu2 sume..klu tekan butang lagu, bukan main ligat lagi si Zareef berjoget..mujurlah utk motor ni kakak Zara takdelah lokek sangat..klu adik main, biasanye die biar jek..sesekali jek time mood tak ok, baru berebut2 budak berdua tuh..=p

Aktiviti terbaru pagi semalam..kakak tgk gud mood so bagi adik tumpang sekaki naik motor nih..=)



Comel ok klu tgk diorang ni berkongsi motor..adik berdiri terselit kat depan tu pastu kakak yg tolong tekan 'minyak'..hehe



Cayang 2 org ni ketat2!!..=D (opsss..sori kakak terseksi sket sbb sibuk naek motor pakai gaun kan..heee)

2 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya zara dapat motor tu...leh la jenjalan kat taman lepas ni...siap ada helmet pinky2 lagik

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

wah dapat present besar tu kekekke kyra ada satu tp moto polis lama x guna cas dia pun rosak .. kete pun ada x guna gak sib baik ok lagi ntah bila nk guna nk main dlm umah, umah kecik sgt kekeke

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016