Happy birthday papa..officially 3-series today..^__^

Yes..today is HIS big day..





5 April 2012..genap 30 tahun umur papa harini

SELAMAT HARI LAHIR PAPA!!

Semoga papa sentiasa dikurniakan kesihatan yg baik..bertambah murah rezeki..dipermudahkan segala urusan dan yg terpenting terus menjadi ketua keluarga yg terbaik untuk kami

Kami semua SAYANG papa sangat2!! :-)

Ikhlas dari MAMA, ZARA & ZAREEF



P/s: Gambar kat atas tu gmbar papa time outstation ke London last year (cilok dt fb papa). Sampai skang pon mama still rasa jeles sebab tak dpt ikut sekali kan..uhuhuhuhuh..

5 comments:

Zana Nordin said...

happy birthday en papa

moga terus dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yg baik...he he he

kalau zana pun jeles lily

Nad @ MamaZakwan said...

hepi bday papa zara n zareef!

bleh celebrate skali dgn zara ni ;)

mariaariffbaby.com said...

happy bornday kapt Riza.

p/s: mummy, beshnya background pic hubby u. kita pun jeles!

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

happy b'day !!!
3 series dah eyh .. u alls sebaya eyh hehehhe .. kira sebaya ngan my asben la ni masuk 3series dah hihi..

Izan Ishak said...

happy belated besday ye papa zara n zareef....

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016