KFC time!!

Semalam petang lps amik anak2 kt umah bbsitter, singgah bank sekejap nk cucuk duit. Sederet ngan bank tu ada plak KFC..so terus terasa nak bawak budak2 makan kat sana..kebetulan memang dah lama sangat rasanye tak bwk Zara n Zareef ni kuar makan bertiga..mklumlah, risaukan si adik yg dah makin aktif..takut mama tak terlayan jek..hihihi


Kakak Zara yg memang teramatlah suka bile mama offer nak makan KFC..=)..semalm orderkan nasi ayam + air milo + wedges kongsi makan 3 beranak

Again..kali nih fries kegemaran die baru smpai..antara fries KFC n McD, mama prefer Zara makan yg KFC sebenarnye sebab kurang masin

Sebelum settle down with everything, bagi adik mamam potato wedges dulu spy die duduk diam..=p

Adehhh..gmbar mama yg comot ni Zara yg snap..huhu

Sambil makan smbil berlari sana sini atas kerusi tuh

Dua beradik mucuk2..hehehehe..peneman setia mama

Adik mula2 tu mmg behave dok kat babysit cam biasa..lapar kot so sedap jekla die bile mama suap nasi ngan sup.=)


Mamam timun..Zareef mmg suke tol klu dpt timun nih..suke sbb sejuk kot

Time ni nak habis makan dah..dh mula wat aksi lasak nk berdiri atas bbysit..tu yg mama pegang tangan tuh takut tergolek ke belakang jek..huhu

Heeeee..sukenye die.perut kenyang senang hati eh cayang..^__^

On the wat balik umah..tergelak keriagan dengar kakak Zara nyanyi lagu twinkle twinkle little star..=p

4 comments:

zailamohamad said...

zaila ni risau juga nak travel ke Sabah ngan anak2..sudahlah papa diorang takde..mahu ke diorang dengar cakap mama ni..huhuhu

mama_umar_maryam said...

adek makan timun!!!klu kfc nih,fevret budak2 ni segale jenis kentang lah

Izan Ishak said...

syok layan anak2 sambil makan2 kan lily... tgk kakak n adik happy sangat2 tuh...

Syima ~Mama Kyra~ said...

Zara pun cam kyra jgk eh..sama2 suka pakai baju princess..ari2 nk bj princess..hehe

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016