Zara’s turns 4 !! :: Post bday celebration @ KFC..=) - Pt 1

Hari Ahad lepas, sempat buat majlis potong kek kecil2an sempena 4th birthday Zara bertempat di KFC Bukit Kemuning Utama..alhamdulillah..anak mama nampak happy sgt dikelilingi kawan2 terapat die…memang tak ajak ramai pon..so yg ada cume kami sefamily, adik ipar mama, kakak mama n anak2 (abg ipar mama ada urusan so tk dapat dtg) dan family babysitter. Tapi walau tak ramai, dah cukup meriah dah mama rasa..yg penting, Zara dikelilingi ngan orang2 yg menyayangi die..Tgk Zara happy, hati mama cukup puas n rasa bahagia sangat2..=)

Jom tgk antara gmbar yg smpat disnap ni yek..time awal2 potong kek tu si Zareef tu tido plak so langsung tkde gmbar die..time org dah nak start makan, baru terpisat2 bangun..hidung dah bau ayam n kentang KFC kot..hehehehe..oh btw..as per request by birthday girl..kek, lollychoc n baju sume bertemakan Disney Ariel Mermaid tu yek..jenuh bulan lepas survey internet semata2 nak kumpul gmbar2 Ariel yg comel2..hihi..selain sume nih, adik ipar mama sponsored donut jugak dari Jco..nyum3x..


Princess yg diraikan harituh..tshirt tu custom made..mama tolong design then printing by Eraine Creative

Ketawa gembira

Contol ayu plak..=p

Inilah birthday kek untuk tahun nih..nmpak simple kan tapi kek ni sedappppppp sgt!!..again, mama tolong design gmbar tu jek then  edible image printing dan oreo cheesecake made by kak Nowwa’s Choc..

Lolly choc bertemakan Princess Ariel..order 24pcs je again from kak Nowwa’s Choc

Preparation sebelum acara potong kek
Birthday girl + Birthday cake

Teruja tengok lilin dah siap berpasang

Tgh nyanyi lagu happy bday..suara Zara paling kuat kot nyanyi utk diri sendiri..hehehehe


Meh tiup lilin


Bergmbar dengan kazen2 n anak2 babysitter..


Potong kek plak..

Mama n papa mmg tk join dah potong2 kek kakak Zara nih..bagi Zara potong ngan kazen2 n bestfren die jek..=)


Adik yg lena diulit mimpi..dok dendiam dalam stroller jekla..huhu


Birthday girl yang sangat happy..=)



Oklah..takat tu dulu gambarnye..ingat malas nak buat part by part ni tp tenet mama sangatlah lembab ..berzaman nak tunggu gmbar upload..bandwith nak habis dah kot..huhuhu..so nnti smbung entry lain pulak k..=)






8 comments:

littlehumblelynn said...

lily

best jugak sambut simple2 gitu,,janji ada kek..sure bdk2 suka..

jemput dtg besday kak ain nanti..ada post kat sticky entry blog k.lin..jemput yek.x dan nak wat formal invitation lagik,,fully occupied..huhuhu

Nana said...

hepi beday zara
mia tahun ni wat sempoi je heee

zailamohamad said...

bertuahnya Zara dapat mama yang suka sambut birthday anak2:)

konpem tiap tahun buat celebration ni

NzA said...

senangkan smbut kt KFC, simple ttp anak2 hepi....

cantik kek zara, juga reben besar warna purple tu......

Slaki lagi aunty nk wish, Hepi besday Zara...moga membesar menjadi anak yg cemerlang dunia n akhirat....

ieda said...

sedapnyee nampak kek zara tuu .. yumx2 .. senang kan celebrate kat kfc .. akk pun ada plan nak celebrate bday anak2 di tempat2 macam nie .. senang x yah nak sediakan apa2 makanan dah .. ;)

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

happy b'day zara .. wah baju siap tempah special eyh .. be gud girl yea .. next month turn kyra ngan kyreen plak ..

Nowwa Fitri said...

TQ TQ TQ

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

happy belated birthday princess zara, makin cute biler dah besaq, wah siap tempah baju lagik...so cute..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016