Anak manja papa

Salam isnin semua..sebelum mulakan kerja arini, serikan blog ngn gmbar kesayangan2 mama dulu..aksi 3 beranak malam td sebelum kuar antar papa kat bus stand sek 17..Zara n Zareef tetap manja ngn papa walaupn jumpe seminggu skali..seronok tgk tiap kali diorang bermesra macam ni..:-)




















Hehehe..tulah die bila papa kena kerumun ngn anak2..Dua beradik ni memang suka jeles satu sama lain..bile nampak si kakak dkt ngan papa,si adik pn sibuk nk ngendeng..n mcm tu gak kalau adik dh menempek kt papa, kakaknye pn sibuk dtg sama..ada2 je gelagat diorang kan..^__^


P/S: Sejak dua menjak ni dah mula terfikir nk berubah angin ikut papa duduk kuantan..byk sbb yg buat mama rasa mcmtu..tp benda ni masih dlm perbincangan kami suami isteri lg..:-)

7 comments:

mamalieyna said...

HIKHIK..COMEL N BAHAGIA SEKALI~ ^_^

TAK SABAR NK TUNGGU TURN EINA PLKA NAK MERASA, SKRG ANAK NO.2 KECIK LG, TAK RETI GOMOI2 CAMNI LAGI..HEHE~

Nad @ MamaZakwan said...

try la ubah angin
moga hubungan kekeluargaan lebih bahagia n rapat ;)

lily,
pi tak kenduri soot sabtu ni kat putrajaya?

zailamohamad said...

husben Lily macam husben zaila juga, suka melayan karenah anak2:)

Alhamdulillah..

LYAfrina said...

wah...mmg nmpak mesra sgt anak2 n n papa dia... owh... pjj k dgn hubby... xpela..cuba duduk bbincang...n buatlah kputusan y tbaik utk smua... kalo kuantan dkt la dgn lya.. lya duk kemaman.. slalu la trn kuantan

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

2 anak dara ni pun sama .. adik dok kat papa si kakak cubit adik huhuhu ..

Sidratul Muntaha said...

seriously maish tak percaya budak 2 org ni sgt la baik..
huuuhuuhh
aduhai..
rezekis ungguh dpt ank2 yg molek2

Izan Ishak said...

seronok tgk anak2 bergomol ngan papa dia tu. yelah seminggu sekali jumpa mesti manja sesangat.

yelah lily... izan yg baru nak kena tinggal selang seminggu ni pun dah rasa tak best. apalagi lily yg dah lama dok berjauhan. mesti rasa membuak2 nak dok sama2 kan.

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016