Ke I-city lagi..=)

Kali ketiga ke i-city shah alam..=)..tp cuma utk mama, papa n Zara laa..

Untuk atuk, nenek n adik Zareef..ni baru pertama kali..saje bawak mak, ayah n Zareef jalan2 tgk lampu pas makan nasi arab kat Zam Zam arituh..tu jekla tarikan utama kat shah alam skang kan..hihihi..btw, kami memang masuk tgk lampu semata2..bayar tiket rm10..snowalk dan game2 yg lain sume tak masuk n tak main pon..sbb MIL n PIL dah kepenatan kuar umah dari petang..plus zara pon pakai baju tk sesuai nk masuk tpt sejuk..so...next time klu masuk kali ke-4 baru kite try umah salji n games k Zara..^__^

Layan gambar jekla eh..malas nak letak caption..hihi

Rombongan cik Kiah ke I-city..=p..cik kiah tu mmg nama MIL mama tau..hehe..saja bwk MIL ngan FIL jalan2 kat cni..





 










 





Suka sangat tgk Zareef time kat sana..nmpak sunguh die teruja tgk lampu2 tu sume..maklumlah, baru pertama kali smpai ke cni kan..mesti teruja tgk lampu warna warni..hihi..apepon, tk smpat round sume area pon sbb tetibe hujan gerimis turun..terus gerak balik sbb tak bawak payung..lagipon Zareef kan baru sihat time tuh..so takut nk dedah hujan or embun lama2 kan..=p

K..next time nye trip..tk tau bile..tunggu bawak org laen dtg plaklah..hehehe..mmg teringin nk masuk Snowalk tuh..aritu gi harga tiket pon tk smpat nak jeling..hihi..


6 comments:

yatie chomeyl said...

amboi anak darau u dh pandai posing melentok mcm model..i like ♥

Salina@IbuAqil said...

amboi!! zareef sonoknya dia men ngn daun lip lap.. ;)
Take care & happy weekend yer.. ;)

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

ala..la anak dara tu siap pakai kasut tinggi lagi tu kekekke .. adik mmg teruja eyh tgk lampu2 .. kami pernah sekali ke sana masa tu kyreen lum kuar lg

Che Rosliza Che mat said...

seronoknya pergi icity....

maya amir said...

akak tak penah2 smapi ke i city ni..my hsbnd dah gi..bile lah nak pegi ni..nak jugak org tanye, dah gi i city, nak jawab dahhhh..hehehe

ieda said...

tempat yg pic last tuu masa kami gi x der .. x nampak , jelesss tgk .. ;)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016