Aktiviti sabtu Pt 2 - Haikal's 2nd Birthday Party

Sambung cerita aktiviti Sabtu minggu lepas..after selesai menghadiri wedding skoolmate papa,  Azmi di Putarajaya, kami bergegas ke Lenggeng N. Sembilan plak..kawan papa invite utk bday party anak bujang die..first time datang ke Lenggeng ni..mmg 100% berpandukan GPS..hehehe..dekat 40 minit gak baru smpai dari Putrajaya sbb sesak sket kat kawasan semenyih..act kitorng tiba sane pon dh lewat..kol 4 lebih macam tuh..so mmg takde orang lain dh tinggal kaum family diorang jek..tk lame pastu baru kawan papa lagi sorang dari KL smpai..tp seronoklah sbb bile dah tk ramai org, puas berborak ngan tuan umah kan..=p


Time smpai tu kek birthday bertemakan Boboiboy pon dah tinggal suku..hehehe..sedap kek ni..rainbow marble Elin ibu Haikal order dgn Rizqcake jugak..(tpt mama order kek Zareef arituh..)=)

Zara dapat goodies bag..again..Elin order sama tpt ngan mama..dari Zaza Lensamama..cute kan goodies bag tuh..=D

Yang baju hijau tulah ayah si Haikal...tiga2 ni geng Mejar dah..alhamdulillah..=)

Dua budak yg seronok nk main kat anjung umah

Adik yg benjol..=p

Kakak yg cheeky..^__^

Ok..baru ada gambar Birthday Boy..hehehe..Haikal ni mmg tgh melasak..so susah sketlah nk snap pic die kan..ralit main sana sini..=p

Ni dah siap makan2 sume..sempat amik angin kat luar smbil tgk anak2 main pasir..hahahahaha

Zara n Haris..anak kawan papa dari KL

Mama n tuan rumah, Elin..act diorang ni dok kat KL..Umah kat Lenggeng ni kira umah mak Elin ni lah..=)

Tumpang amik gmbar sefamily kat banner harijadi..adik jek wat slack gambar..=p

Gambar beramai2..

Zareef on the way balik..kepenatan sudahhhh..


Apepon, thanx ibu n ayah Haikal yg sudi menjemput kami..double kenyang haritu..pas makan kat wedding, smbung makan kat umah diorang plak kan..macam2 menu pulak tu ada..mau tak sendat perut..hihihi..balik tu mmg keletihan dah sbb seharian kuah umah..tp puas hati sbb dapat jumpe kawan2 kan..=D

5 comments:

Salina@IbuAqil said...

Pic 4 branak tu adik pandang sapa?
Macam muka geram jerk tuh..
Hik3!!!!

ieda said...

appy bday buat haiqal ... ;)

Nad @ MamaZakwan said...

benjol tu tak surut lagi ek..
ksian die..

hepi wiken dear! :)

mama_umar_maryam said...

mmg dlm byk2 gmbr nk jugak tgk benjol adek ;D

NzA said...

kalau dpt jemputan byk camtulah..sendat perut dibuatnya.....

benjol kt dahi zareef blm hilang lagi ek lily..lama jugak tu....

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016