Ke Kuantan lagi minggu ini..

Hujung mingu ni mama cuti panjang..sabtu ahad, mmg weken standardlah kan..than isnin, comp bagi cuti ganti utk wesak day..selasa plak 1 May cuti hari pekerja..total 4 hari cuti..tapi sayangnye, mama mmglah cuti..tp papa kena kerja plak..huhu...so papa mmg tk dpt balik ke klang..maka akhirnye papa wat keputusan, nk import mama n anak2 ke kuantan ajelah..mklumlah, last week pon papa tk balik..so dah rindu budak2 la tuh..

Apepon, ke Kuantan kali ni mmg takde plan jalan2 sakan yek..sebab papa kan kerja..papa just dpt cuti ari selasa tuh so insyaAllah, isnin petang ke selasa pagi tu br nk bwk kakak Zara mandi kolam..selain dari tuh, mama kena beraktiviti sendiri ngan anak2 jeklah..=p




Tak sure lg nk ke Kuantan hari ape ni.ikut plan papa nk amik jumaat malam tuh..tp tetibe mak mama cam nak ikut ke Kuantan sekali..so klu ada mak mama, rasenye mama drive la kot ke Kuantan tuh..=)

6 comments:

Izan Ishak said...

lama juga cuti ye lily... kalau nenek ada boleh ajelah lily drive pegi kuantan ye..

selamat bercuti panjang lily!

Salina@IbuAqil said...

Bestnya cuti.. ;)
Selamat bercuti mama.. ;)

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.bestnye tempat percutian ni.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye...tq..;D

ieda said...

dikkk nanti sms lah akk nak turun .. leh jumpe zara ! .. ;))

Azian Elias said...

selamat bercuti..

NzA said...

4 hari lama juga tu lily...puas la budak2 tu brsama papanya....or mamanya yg dh kerinduan......

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016