Cuti 9 Aril dan terjatuh lagi

Ye..arini comp mama cuti keseluruhannya..org lain dpt cuti umum 11 April kn tp kami 'special' sket..leh plak comp anjakkan cuti ari rabu tu bwk awal ke harini..br nk bergembira rabu tu sbb kebetulan 11 april = bday Zara..kotlah nk bwk die outing jalan2 sempena bday die kan tup2 time tu tak cuti plak..huhu

Btw, sbb dah dicutikn arini..plan just nk bwk Zareef checkup kat klinik kesihatan je kot..klu nk tau, Zareef lom lg amik imunisasi satu tahun tu..dh lewat sebulan dh ni..harap tak kena bebel panjang ngn nurselah..huuuuu

Ohhh..utk tajuk terjatuh lg tu..psl si Zareef gaklah..jumaat lepas terjatuh kt umah bbysitter pulak..abeh berbenjol lagi kt dahi die tuh..huhu..skali lg, benjol besar kt situ..rasa nk nangis tgk budak lasak ni tau..:'(

Kt dahi ada benjol besar pon masih leh bergelak ketawa cm takde ape2 kan..adik oh adik...

5 comments:

LYAfrina said...

kiranya hari rabu ni kerjalah kan...

olorrrr... bsrnyer benjol tu..msti jatuh kuat jugak tu.. tuam dgn air suam/kain suam bg surut bgkak

mama_umar_maryam said...

aduh adekk..hehehe..anak no 2 mmg camni kot,hik3,oh cuti awal ye lily,abis plan nk smbut bdau akak rabu ye..xperlah,ari apepon clbrt je ;)

Nad @ MamaZakwan said...

lily, better pi check doc kot..
sbb zareef asek terhantuk kt dahi tmpt yg sama jek
takut ada efek pape je, huhu!
apa2pun, hepi holiday arini! :)

salwana nordin @ che'wa said...

salam p'kenalan..

kesian dia..tp budak lelaki selalunya mmg kena lasak :)

tengok siap senyum2 gelak lg kkkeee

Izan Ishak said...

alahai... baru nak celebrate besday kakak zara, cuti kena cepatkan plak ye lily...

aduhh... besarnya benjol dia! aunty yg tgk ni pun rasa seram je. dulu2 kan izan pun ada sorang anak kakak yg cam zareef ni. dok benjol je kat kepala kalau jatuh/terhantuk. skrg ni dah bujang dah...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016