Zara turns 4 !! :: Post bday celebration @ KFC..=) - Pt 2

Sambungan entry Zara's 4th Birthday Celebration semalam..

Layan je gambar2 sampingan ni k..act tak banyak sgt bergmbar sbb layan borak ngan bbysitter, kakak n adik ipar mama..pastu smbil layan Zareef makan sume kan..smpaikan last2 gmbar satu family kecik yg 4 org ni pon lupe nk amik..hehehehe..

Birthday girl yg selera mamam ayam goreng

Adik baru bangun tido time nih..terus join makan sekali..=)

Masa utk mama n papa join bergmbar..opsss..mama bukan preknen lagi yek tp ilusi optik baju yg besar aje (tak mo ngaku gemuk..eheheheheh)

Time posing tp si Zara kunyah kentang tak berhenti...lapar sgt ke cyg..hihi

Bergmbar ngan abah n mama angkat plak..hihi..keluarga bbysitter sebenarnya..Zara rapat ngan anak2 diorang, kak Alia n abg Iman tuh

Ngan adik ipar mama, cik Anim

Kakak mama n anak2..1st time drive sendiri ke shah alam semata2 nak attend bday Zara ni..tq cik Yan!!

Tukang potong kek..haihhhh..teringat2 lagi kesedapan oreo cheesecake tu tau..=p

Adik dah mula aktif..

Geramnye ngan budak cheeky nih..=D

Pas dah kenyang..budak2 sume memulakan operasi main  kat taman..nmpak enjoy sgt diorang..

Salah satu sbb buat bday Zara kat KFC ni sbb dekat ngan umah bbysitter + ada playground utk budak2..tkdelah diorang bosan sementara tunggu mak ayah borak2 kan..=p

Mama, papa n Zareef

Bday girl yg seronok sgt main!!

Enjoy kan diorang..=)

Cousin Zara, Zafirah + belon snow white

Adik dah turun padang..=p

Kacau kakak main!!! hehehehe

Thanx sume datang bday Zara..belon tu mmg mama sponsored..saje bagi budak2 happy kan..=D



Klaaa..itu je cerita bday celebration Zara utk tahun ni..tahun ni simple jek sbb arituh baru buat bday party adik kan..InsyaAllah, next year turn Zara plak dpt birthday party kat umah k..teringinnnnnnn sgt nk watkan princess theme party utk die..hihihi..


p/s: Next bulan May..turn birthday mama plak...waaaaaa...hampir masuk 3 series sudahhhhhhhhh..=p












4 comments:

Salina@IbuAqil said...

Amboi meriahnya besday girl.. ;)

izla said...

senang buat kat KFC. datang makan je.
kalau kat rumah, penat nak siapkan rumah.

tapi sure la kita mesti teringin nak wat birthday party kat umah kan. mama papa leh borak sampai malam. hehe

zailamohamad said...

anak2 zaila pon kalau ke KFC / pizza kat situ konpem main kat taman permainan tgh2 tu

mama_umar_maryam said...

nmpk zara happy ..wahh bday kite samelah bln 5 jugak,3 series tu i no komenlah,hahahaha

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016