HUJAN

Malam tadi lebat sungguh hujan kt kaw umah mama..tak pasti ujan start pukul berapa,tp dlm kol 3am mcm tu mama dh start terjaga sbb bunyi guruh kuat sgt + cahaya kilat memancar2. Kol 4am plak zara terbangun smbil nangis2 kata takut. Siap mintak mama peluk die..huhu..memang takut bunyi guruh tu tu..terbyg2 mcm cite 'independence day' plak..huuu..

Pagi time nk gi keja plak, hujan dah agak redalah. Mama try kuar awal sket tkt jammed kan..alhamdulilah, smpai on time kt ofis.

Layan gmbr zareef dlm keta pagi td ye. Budak ni je yg nyenyak tdo x sedar hujan,guruh ke ape. Pastu bangun kol 7am dah terus ceria n cergas..hehehe

oppss..tertepek gmbr mama skali last tu..hihi..skang tgah 'gila' memakai tudung bawal bercorak. Smalam pakai bawal polkadot, arini bawal munga2..bawal tone pon dh ada dlm stok simpanan dah. Sah pengguna bawal tegar kan..^__^

8 comments:

Izan Ishak said...

alolo... ceria betul zareef tu!

cantiklah lily tudung tu. smlm yg lily pakai bawal polkadot pun cantik sangat!

ieda said...

sini punnn ujan dik
sejak semalam tapi kejap2 .. pelik jugak .. huhuh cuaca memang x menentu ..

aloor cumeinya zareef senyum ngan gigi yg cute tuu ;)

mariaariffbaby.com said...

kita pun bawal fan!
rasanya pakai tudung bawal ni..kurang skit nampak pipi gebu ku ini :p

Nad @ MamaZakwan said...

tayang gigi sesaje si zareef tu
hehehe

Syima ~Mama Kyra~ said...

tomei zareef..mamanya pun comel ;)
kita dah lama simpan bawal..hehehe

LYAfrina said...

kat sini lak pns terik....

huhu..cantik la tdung bawal ni.. tringin gk nk beli y bcorak camni

mama_umar_maryam said...

wahhh,dh stat collection bawal!!cantek lily ;)

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

alahaiii gigi tu cam iklan ubat gigi hehehhe .. lily nk tanya buat photobook murah ngan cantik kat mana eyh hehhehe nk order ..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016