Zara in the Wonderland..

Haha..ingat citer Alice in the Wonderland ke mama nih..act yg sebetulnye, Zara kat Wonder World Jusco bukit tinggi. Wonder World ni kire tempat mainan budak2lah..selalu mmg penuhlah tpt nih..bukan stakat budak, mak n bapak budak pon ramai gak sbb masing2 dok temankan anak masuk main kan..

So, layan jekla gambar2 Zara main kat cni yek..slalu main kat playground kat luar jek..kali ni mama bwk gi cni plak..ni mase hari sabtu minggu lepas. mama bwk Zara sorang2 jek..dekat sejam jugak kitorng ada kat dalam tu..bagi Zara main smpai puas..mula2 die mcm takut2 jek..bile dh syok, bukan main lagi bergerak bebas tk pandang kiri kanan..hehe


My laling Zara.. .

Port memanjat ni yg paling die suka

.

Ekcited ngan ball yg banyak nih...

Mase nih mama teman die masuk kat ball pit nih. sbnrnya parents tk boleh masuk tpt ni tp mama curi2 masuk gak sbb mase mula2 smpai Zara takut nk main sorang2..=p

.

'Berendam' ngan ball yg banyak...

Main tangkap2 belon plak..

.

Nmpak seronok btol kan Zara main..=D.

main kat rumah2 ni plak..

.

Dah penat..duduk rehat skjap..=).

Bile dh kuar dari wonder world tu, smbung main kat cni kejap. ni game doraemon tp mama tk masuk token pon. Zara sibuk nak main stereng tu jek..=p

.

.

p/s: Ade. berita 'gempar' yg mama nak umumkan sebenarnya..tp mama tunggu papa balik dulu k..kena tunggu kelulusan papa baru leh tulis kat sini..sementara tu, bagi SUSPEN dulu..ehehehehe

18 comments:

Dilla Ady said...

eee..bencik la lily suspen2 nih..tak suke..tak suke..

eh, cam same jek playland yg dilla suke bawak acha gi..kt luar nye pun bayk mesin2 yang bebudak leh naik cam zara naik tu..

pastu tangga2 tu, balls tu..same la..huhu..mungkin company yg same kot bukak branches kt sane lak..huhu

lily azliyana @ mama zara said...

Dilla- hahaha..sj bagi suspen2 dl..tunggu nxt week k..=p. nway, same ek rupebentuk playland tuh. agaknye guna same concept la tuh..haha

Nad @ MamaZakwan said...

mama zara, kt belah mana ek playland ni?tak penah terperasan la pulak, huhu..slalu jek gi jusco bukit tinggi tu..

[-suziey-] said...

aQeel klu p sini mmg jenuh trarik ajk balik..leka..syiok sgt main..

pstt..nk announce zara nk dpt adik ke..hehe

lily azliyana @ mama zara said...

MamaZakwan- playland ni ade dekat floor jusco yg atas sekali tuh..kat kat kawasan baju budak2 tu kan..dekat2 pintu kuar menghala ke foodcourt jusco..mmg leh nmpak sbb besar gak kawasn tuh..=)

Suziey- teettttttt!! hahaha..

ita cutevirus said...

ape² pon, tahniah la ye lily.. ahahahahahah!!! statement tak tahan...
ok le tu...zara pon da 2thn. :Þ

cik puan akish said...

wahhh sonotnyer diyer..:)

mummyseri said...

best nya zara dpt main2 yek..
ape yg suspennye tu :)
cepatlah kasitau :)..

** atie + aisyah ** said...

aisyah kalau g JJ Kepong sini jugak la die tuju... payah nak pujuk balik...

mmmmm.... ni mesti zara nk dpt adik kan... hehehehe.. nak congrats dulu la

Diamilikku said...

alesha balik tganu ada ekspo..ada mainan mcm nih jugak..kemain suka dia main...hahahahha...sampai tiap2 malam nak ajak ummi ngan papa gi..kopak duit ummi

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

happy ler zara dpt main2 camtu kan..seronok jer jadi bebudak nie..

comel zara ngan gown pink tu..

Sue said...

lily... peknen ke????????? hihihihi.. suke sgt nk teka2 kalau ada blogger yg hint berita gempar! huhuhuhu... alamakkk da lama tak bwk budak2 g main2 kat kids wonderland. jelesss ar tgk zara mainnn...

Dokter faRyn said...

suspen?

aku dah tau dulu. hehehhe :Pp

Ummi Eisya said...

yuhu...berita pe tu..zara dah nak jadi kakak ke..tahniah ye..

Izan Ishak said...

suspen lah lily ni...zara nak dapat adik kot?

nza said...

farouk n naurah pn gitu gak..dh besar2 pn suka sgt main kt tmpt camni...kalu g MB sibuk main kt Marryland smpai xhinggat nk mkn...

ehemmm....ehem....zara nk dpt adik ker?????hi...suspen!!!!!

@>--ummi zahra--<@ said...

seronok nyer zara main kat situ..same lah mcm my zahra..kalo main, tak nak balik..siap meronta ronta lagi..

berita gem par tu macam zara nak dapat adik jer..hihihi..tahniah lah yer kalo tu berita nyer..tak sabar nak tunggu n3 tu release..

Nana said...

wah kemain suka zara guling2 dlm bola2 api hehe

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016