Cumei tak..?? (^ _ ^)

Hee..sejak 2 menjak ni makin ramai rakan2 blogger yg dah start guna watermark dlm pic masing2 kan..so mama pon tknaklah ketinggalan..dok berangan nak tepek watermark tp tak tersurvey2 sbb tak smpat..nk wat sndiri mmg tk de harapanlah..tk de kemudahan + kekreatifan..=p. so aritu, mase blogwalking kat blog WhiteyMommy ni, jumpe plak watermark yg sgt cumei..lastly, mama decide nak order satu dr dia..=)


Watermark pertama mama..





Wat mase ni rasenye sesuai kot watermark tu ngan name blog mama..tema 'happy family' ni mama dok berkenan pas tgk watermark yg diorder oleh ibu Aqil Naim sbnrnya..cume utk mama, mama mintak tukarkan gmbar family ngan anak perempuan + ade kaler2 pink sket..n hasilnye macam kat ataslah..

Klaaa..takkan nak tayang gmbar watermark jek kan..cam biasa, HARUSlah layan gmbar anak dara kesayangan mama ni skali..hehe


Gmbar lama but yg 1st mama try 'cop' ngan watermark nih..



Zara posing kat basikal die..





Posing kat kereta mama plak..





Zara tgh ready nak makan puding karamel hasil air tangan nenek..



Tudung labuh + baju gaun..kira acilah tuh..haha. mase ni nak teman mama gi klinik amik ubat



Zara laling posing dlm kereta plak..=)



Amacam..cumei tak saya??ehehehe




Apepon, harap2 pasni mama tros dikurniakan kerajinan utk menepek watermark ni kat gmbar2 mama..mama ni klu kena angin malas mmg kurang rajin nk wat extra kerja..plus kat opis pon tak pasti either leh install ke tak photoscape ni kan..kat opis kdg2 strict sket nak install2 software..harap2 bolehlah so gmbar2 mama akan sntiasa 'berseri2' ngan watermark ni nanti..ehehehehe



p/s1: abaikanlah kejakunan mama yg sibuk nak canang satu dunia bile 1st time guna watermark ni yek..nk wat cmner, mmg jakun pon..kekeke

p/s2: berminat gak ngan watermark yg sebaris ayat pastu ade love2 or bunga2 mcm lily mummy Qis n eliza nye..itu cmner nak buat or korang tempah ker??hihi

17 comments:

ita cutevirus said...

cute & comel....
tp, kan lily, kalo zara da ade adik, watermark tu kene tambah lagi sorang tau... takkan bertiga lagi... ye tak?? ehehehhe

Diamilikku said...

ya sangat cumelssss itu watermark...akak dah lama teringin nak ada..tapi bila memikirkan tahap kemalasan nak buat extra vaganza punya keje..akak lupakan jer...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

cantik2x..
Sesuailah kaler tu..pink..
kita order watermark yg bunga2 tu kat http://eybizzonline.blogspot.com/
Yg lain tu kita wat sendiri..
cubalah lily tgk kat website tu..mmg cun2 watermarknyer..

Alahai zara..aunty nk karamel tu..sedapnyer.. :D

Nana said...

wah mcm bez je kan pakai watermark kita xdan nak berwatermark bagai.nanti la bila dah ada lappy kt umah buleh wat heheh

eT said...

wahh..chanteknyer watermark dia...
ada kaler2 pink...hehe

[-suziey-] said...

nice...cantik....hehe..kt gak xbeli2 lagi watermark ni..hehehe..minat gk nk ade watermark:D

@>--ummi zahra--<@ said...

cantik watermark tu..
1 happy family at home..

nza said...

mmg dh ramai gak kekwn blogger dh guna watermark nie...rasanya lbh slamat la ttp trkdg kita nie malas nk edit2 nie....

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

cun3...mmg cun lily..
bile dah ada watermark ni, mmg kena xtra rajin nak tepek watermark.
biasanya, norly dah siap2 edit kat umah watermark ni, pastu terus upload.sok kat opis baru type cerita.hehe

Ummi Eisya said...

cantik2..cukup semua family zara..tapi nanti klu ade adik kena tambah lagi la..

yahaya said...

comei..budak2 pun comel...

mama_umar_maryam said...

bagus sebenanye ade watermark nih kan,tp tulah zt nih..heheheh..

ninieZUERYANNIE said...

lily.. cantek la watermark tuh.. hihiii kantoi! nak tutup bantal busuk kakak zagha ke? (fungsi sampingan ye x?)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tomey, tomey..
model pn tomey..

YatieJay said...

Akak takde watermark....rasa mcm malas nak letak. Tapi perlu sebenarnya, kan?

intanmaria said...

hehehehe..
kita pun harap sangat kerajinan kita menepek watermark ni kekal abadi,

takut karang bila time malasnya..dah kemana dah dia nya watermark tuh..
:D
________________________
http://mariaariffbaby.com

Diana said...

ehhhh...cantek sgt watermark tuuu, suker kaler dier!nak try lah sementara cuti nih

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016