Funny Vacation Contest

Ok..malam2 sebelum start balik kerja esok hari mama amik mood join contest dulu..Contest ni anjuran Diana, kenalan baru mama..klik banner kat bawah utk more info ye..




Act, susah jugak mama nak carik gmbar yg menepati syarat contest ni..sbbnye, kebanyakkan gmbar2 mama sume gmbar control ayu jek..kekekeke..tapi, akhirnya berjaya jugaklah mama plih sekeping utk contest ni..harap pn penganjur berpuas hatilah yek..=p

*

*

*

*

*

*

*

*

*


Gambar ni diambil sewaktu percutian kami ke Bali bln february lepas..utk gmbar di atas, lokasinya ialah di Turtle Island..macam2 animals ada kat sana selain turtle tu sndiri..yg mama rase agak 'funny' psl gmbar ni ialah bile tgk mama n papa yg bukan main berposing sakan, tp di waktu yg sama si Zara dok sibuk nak mengacau bird tuh..kalau nk tau, sbnrnya sket lagi tgn Zara nk kena patuk ngan si bird, sbbnya si bird ingatkan Zara hulur tangan nak bagi die makan..nasib baik papa cpt2 alihkan bird tu dari tangan..itulah satu perangai si Zara..mmg pantang tgk binatang..klu boleh, sume pon die nak pegang..=p



Jomlah ramai2 memeriahkan contest nih..hadiah die leh tahan lumayan..cash money rm200 tau..tu yg mama gigih nak cuba nasib...hehehe..due date contest ni 30 Julai..=)

12 comments:

mama zharfan said...

good luck!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck Zara..!!

Nana said...

wah mcm bez je ni hehe nk join tp external ada kt abah damia kt kluang sana nun haih..

Diamilikku said...

gud luck...hehehhehe...bagus ada gambar..kak su takde gambar lagi nih

nza said...

gud luck....merah la makngah...hi...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

nice pis...good luck k...

Diana said...

wow!serba merah!hehehe...ishhh..sib baik zara tak kene patuk, kalau idak hilang jari cummil tu!best nyer gi cuti2 luar negara!
Good luck!

Ummi Eisya said...

mcm best je contest ni..nak join gak la..

good luck family zara..

Dilla Ady said...

gud luck lily tuk contest nih..hmmm...terlepas byk entri nmpknye dilla nih..kebizian melanda la..

dilla baru jek nk hapdate pasal benjol gak tau lily...rupenye lily da hapdate dulu..huhu..sian kt zara..teruk gak tu benjolnye..

lily...yg mase makan tuh kan...obvious la scar kt dahi tuh...hihihi....rase cam lain lak muke lily sbb slalu bersih licin suci murni gitu...da ilang lum skang nih? cube pakai bio oil atau mederma la pasnih..

lily azliyana @ mama zara said...

mamaZhafran- TQ..=D

Lily- thanks lily..=)

Nana- takpe..byk lagi mase..smpai 30hb..hehe

KakSu- jenuh gak menggodek gmbar nk carik yg sesuai kak su..nk sokong kwn kak su tu utk 1st kontest die..=)

lily azliyana @ mama zara said...

kakNza- haha..merah menyala ye tak..tu yg burung tu pon alert semacam jek..=p

Anje- Tq..=)

Diana- haha..burung tu jinak sbnrnya kot..die silap anggap minah tu nak bagi makan..sape soh jari dok gatai tunjuk2 kan..=p

Ummi Eisya- jomla ramai2 join..meriahkan contest nih..=)

Dilla- biasela..klu dh bizi tu susah mmg nak update blog kan..=)

[-suziey-] said...

waa bestnye hadiah dia..goodl uck..smga ade rezeki mu:)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016