Ruangan iklan: My Photography Journey

::Sticky mode- Scroll down 4 new entry::


Ok..hari ni nak memperkenalkan satu ruangan iklan baru kat blog mama..ada kat sebelah kanan blog ni..baru letak khas untuk kawan2 yang berminat nak promo biz diorang kat blog mama yg tak seberapa nih..hehe..klu ade yg nak 'sewa' tapak, kontek mama kat email address tu k..

So, untuk 1st add yg mama nak promo ialah My Photography Journey by Dyn Jaffar..beliau ni freelance photographer n bertapak kat johor nun..actually die ni husbnd kepada kawan skolah mama, Zurani aka mama Aiman..

Untuk lebih info, lehla klik kat blog banner iklan kat tepi tu yek..Skang Dyn tgh buat promo untuk kids/family photography session. tengok pakej n harga yg ditawarkan, mmg berbaloi2. kalau mama ade kat johor skang, silap2 mama yg booking session dulu..hehe

Ini antara promo yg terdapat kat blog die skang..mama copy paste promo kat cni:


Kids / Family photo session. Price start at RM150 (terms and conditions apply)
Email to awokpenyu@yahoo.com for inquiries and quotation.

Printing of choice :
2. Framing with various sizes
3. Magazine sticky album
4. Photobook
and many more...contact now

website: www.awokpenyu.com

(Si comel pakai topi tulah anak bujang Dyn and Zura..=p )




Klaa..untuk tengok lebih banyak hasil2 'tembakan' Dyn ni, lehla dtg berziarah kat website beliau k..act selain gmbar kids n family, dyn pon ade buat photography utk wedding juga..Happy Viewing Everbody!!

9 comments:

Zurani said...

lily..tq:)

lily azliyana @ mama zara said...

Zura- ok ker review ni..takde slh info kan..hehe

~ataicha~ said...

comel...

~ dyn ~ said...

thx tuan tanah...=)

~~@lyci@~~ said...

alalala.. comey ;)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

comel...

kakyong said...

wahhh.. dah ade ruangan iklan.. tahniah...

ada tag contest utk mama zara
http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2010/07/mikas-1st-birthday-giveaway.html

Nowwa Fitri said...

wah...kena sewa tapak ni promote Nowwa Chocs..hahah ;p

maya amir said...

camne lily nak tumpang promote biz?

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016