Cerita tentang Nuffnang

Hehehe..jarang2 citer ttg Nuffnang ni...maklumlah..mama bukan blogger tegar..entry sehari sekali dah cukup untung kalau ada..followers pon tk ramai..so leh agaklah kan pendapatan Nuffnang pon 'ada2' jek...tp oklah..sikit2 berjalan jugak..hihihi

Nway, alhamdulillah semalam dah cashout Nuffnang utk kali ketiga..macam biasa amount tak banyak pon..tk pernah lagi amount Nuffnang cecah rm100..wuwuwu..kali ni tk smpai rm80 pon..tp mama cash out kan jugak..ingat nak buat beli kupon photobook lah nnti klu ada..mklumlah..sementara ada masa lapang ni ingat nk create photobook banyak2..setakat ni ada 3 kupon photobook tak guna lagi..seronok2..tk sabar nk print gmbar2 yg dah berkepam lama tuh..=p

So..nilah die earning dah kembali ZERO. sementara tu ada jugak 3 BE baru tgh running..dalam suam2 kuku update blog ada jugaklah iklan baru masuk..rezeki jugak tu kan..^__^



p/s: Besiaran dari Kuantan hari ini..opsss..petang ni kot pas papa balik keja nak pi jenguk umah..pastu nak cari langsir plak..cari kain murah2 sudahhhhh...=p

 


9 comments:

zailamohamad said...

Zaila pon nak tunggu cecah seratus tu kn tunggu sampai setahun..huhuhu

sekarang tak nak cash outkan lagi..kepam dulu kasi banyak sket..hehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Banyak BE tu Lily..Tahniah...^^

ieda said...

x mo nuff dahh
majukkkkkkkkkkkk huhuhu

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tahniah lily...
nuff kite pun sama kak ieda,
tak muncul2..
majuk gak r..

etiey.com said...

Allhamdulillah rezeki

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said...

kita x pernah cash out lagi kekeke paling tinggi dalam iklan tu RM1 lebih je ... lily sampai RM3 ...rajin tu berblog

~MommyAida~ said...

Tahniah Lily..salam kenal..saya pn tak penah cash out nuffnang lagi...belum boleh dikategori as blogger tegar kot..hihi...follow u!

Syima ~Mama Kyra~ said...

Tahniah..byk masyuk...blog tegar ni
saya tak pnh cash out wlpn dah 5 thn berblog..ngak ada masa nk berblog sakan..byk lg benda lain yg lebih penting =D ;)

Deq's Qienz said...

Tahniah murah rezeki

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016