Drummer kecik

Salam pagi Isnin kawan2..pagi ni mama masih bersiaran dari Kuantan..hmmm..orang tu 'tak sudi' nak hantar mama n anak2 balik Klang..padahal umah kat sana tak habis kemas lagi..wuwuwuwu..so, nmpaknye seminggu lagilah kat cni..weken depan wajib balik dah sbb kakak mama kat MINDEF tu pon ada nak wat kenduri akikah anak bungsu die ..mak mama pon kata nak singgah umah mama sebelum mama pindah sini + nk abehkan packing barang2..lepas tu mama n anak2 leh pindah terus so papa leh sambung manja2 dgn kitorng k..^__^

Nway, takde idea nak tulis apa sbnrnya arini. so mama letak dulu gmbar Zareef ni jelah ya..actually gambar ni time cuti raya haji aritu time kat rumah atuk Parit Raja..pak usu diorang ada set drum elektrik ni kat umah..so bila Zara n Zareef nmpak, abehlah diorang yg melenjan drum ni..hehehehe..konon tunjuk bakat jadik drummer kecik la kot..hihi


Little drummer in action

  Syok main drum pak usu ya..mklumlah, pasang muzik..pastu main ketuk2 aje..hehehehe

Bukan main suka eh adik..^__^

Video yg smpat mama rakam..time ni adik dah penat dah pon..nmpak die dh bosan main drum tu sebelum stop terus..=p
video



p/s: teringat time Zara kecik2 dulu..kalau balik umah atuk parit raja pon, macam2 alat muzik leh main..gitar ada..angklung ada..rekorder ada..rebana ke apa ntah benda ketuk2 tu pon ada..mmg family yg sukakan muzik sunggh keluarga papa nih..=p


 

 *Doa untuk rakyat Palestin..*

 Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah.. turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Palestin, hancurkanlah rejim zionis..amin. ...."

7 comments:

Lynn Hamzah said...

hehehe...sukanya zareef ketuk2 drum tu...

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said...

adehhh bestnya guling2 kat umah hehehe
boboy sure suka drum kan ...

Fai CeritaCinta said...

fai dulu masa kecik suke ketuk2 periuk jadikan mcm drum.. hehe (>___<)

Sherwieyna Muzzawer said...

HAHAHAHAAH..comelnyaaaa dia main dram!

Syima ~Mama Kyra~ said...

Aduii heaven rasanya duk rmh kan..kan =)
boboi zareef besar nt bole ikut jejak poksu =D

LYAfrina said...

wah.. bakal menjadi pemain drumkah..

mama_umar_maryam said...

blh buat family band nih,hehe

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016