Masam-masam manis di Taman Tasik Shah Alam..=)

Salam Jumaat kawan2..harini amik masa update sket ttg outdoor photoshoot Zara n Zareef kat Taman Tasik Shah Alam bulan lepas..PS by MyKhalish..puas hati dgn harga pakej n gambar2 die..tapi satuuuuuu yg tak puas hati sbb anak2 mama pagi tu leh plak wat perangai..hahahah..Zareef leh pahamlah kan umur2 die mcm ni mmg susah nk bergmbar..tp kakak nya pon sama..klu ngan mama leh kata ratu posing..skali tu soh photog amik leh plak masam mencuka muka die..so jadilah tajuk kat atas tuh 'masam-masam manis'..masamnye banyak..manis sketttt jek dah nak ujung2 session..=p

 Nway, takpelah kan..masam2 pon mama sayang..layan dulu few pics yg ada nih..awal2 ni saja pakaikan diorang baju kurung n melayu sedondon ni..amik mood Aildiladha time tu kot gamaknye..hehehe..act mama suka sgt dgn baju cotton diorang ni..so saja bagi pakai buat ps..=)



Princess dan hero mama..Nur Riza Azzahra + Riza Ammar Zareef..=)



















Gambar2 lain akan menyusul kemudian ye..dah tak rajin nak pilih2 gmbar dah..hehehe..nway, ramai komen kata mama rajin amik photog amik gmbar anak2..nk wat cmane..suka nk gmbar anak2 cantik warna warni..tp takde kamera canggih or kawan2 yg leh tolong amikkan gmbar.solutionnye, skali skala kite upah la orang lain tlg amikkan..=p

6 comments:

Nad @ MamaZN said...

Cantek2 gmbrnye..

Salina@IbuAqil said...

Ina suka tgk anak dara mama dlm picca yg 2nd last tu..
Ayu je senyum nya..
Sweet sgt..
Pandang x jemu.. ;)
Happy weekend & TC yer!! ;)
Sorry dear lama x menyinggah sini.. ;D

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said...

cantik dan cute ...model meberikan kerjasama ..best !

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cantik² gambar...
masam² pun comel juga...budak² ni kan memang mood tak menentu...macam Qis juga ada masa tak yah suh posing dia sendiri yg nak posing mcmana..suka pic dua beradik berpeluk tu..so sweet..^^

Syima ~Mama Kyra~ said...

Yela..rajin Lily ambil photog..klu anak2 pandai posing dan beri kerjasama mmg berbaloi..cam kyra mmg ssh nk mtk dia posing..salunya nk dkt2 abis PS baru dia beri kerjasama..tu yg pk byk kali sblm ambil..huhuhu

mamalieyna said...

nice... cantik jer diorang posing walau masam2 manis.. ^_^

aduhai..terus terasa nak berphotoG juge..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016