Happy Deepavali | Misi mengemas rumah diterusln


First of all,happy deepavali utk semua warga hindu..mana tau ada yg termasuk blog mama arini kan..^__^..malam td kt fb ramai btol yg update tentang kemeriahan bunyi mercun sana sini..dah lebih kurang raya cina eh..hehe..kt base TUDM kuantan ni x ramai warga india..kalau ada pon beberapa org sume dah blk kampung smbut raya gamaknye, so malam td kt cni sunyi sepi je..hihi..kami pon x kuar memane berjalan sbb papa keja mlm td ada night flying..

Nway, aktiviti harini just nk sambung mengemas rumah 'baru'..alhamdulillah, 4 set langsir sliding door yg kitorang tempah pon dah siap, so dah leh terus pasang sekalilah..tang langsir tu, konon plan asal nk beli n tempah skali kt nilai 3..ramai suggest sane murah. tp tulah, leh plak x berkesempatan. last2 beli kain kt nagoya je pastu tempah ngan org dlm base ni. wat sempoi je..langsir sliding door basic janji leh tutup 4 biji pintu kan..huhu..langsir utk tingkap2 lain just recycle stok langsir yg ada je. kalau ada yg x ckp nanti br beli lain

Ehh..ckp pasal langsir pon dah pjg melalut kan..kekeke..kla stop dulu kot..nak makan jap..dah kol 11 pon lom sarapan lg..kang x de tenaga nk mengemas plak kan..:-)

5 comments:

etiey.com said...

Selamat berkemas... Mesti dah Fikir macam macam utk runah baru kan?

~MommyAida~ said...

Selamat mengemas MamZaraZarief..saya kat sini meriah sangat bunyi mercun..smpai kul 4pg pon ade lg..huhuhu..

mama_umar_maryam said...

kitorg ari ahad dha kemas(bibik wiken dtg) smlm setel basuh baju,so ari selasa free time g swimming,heheh

NzA said...

selamat menempuhi suasana baru.....

Nad @ MamaZN said...

Mesti cntek langsir tu.. =)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016