Farewell- Pt3..Air mata tumpah jua..T_T

Sekali lagi, nk mengabadikan kenangan2 terakhir di tempat kerja mama sebelum mama resign aritu..alhamdulillah..5 tahun 9 bulan bekerja di Nitto Denko Electronics (M) Sdn bhd., dan sebulan di Hitachi Chemical Selangor..act dua2  company yg sama..just start bulan 10 arituh pengurusan Nitto Denko dah berpindah kepada Hitachi pulak..so smpatlah merasa tukar uniform sume kan..hehehe


3 hari sebelum last day..belanja kawan2 terapat makan2 di Pakli Kopitiam Sek 18..



Sehari sebelum last day tu smpat borak2 jap dgn operator2 yg dah nak cuti raya..adeh..yg ada gmbar terbalik ni abaikanlah yek..malas nk repair..hihi




Dan finally..25 Oct hari terkahir bekerja..sebagai tanda penghargaan buat sume yg selalu membantu mama selama hampir 6 tahun bekerja ni mama preparekan sikit sevenier..thank you cupcakes utk kawan2 operator n engineer, n cookies + choc famous amous utk boss dan ex boss













Last day tu dah tk smpat nk amik gmbar dgn sume kawan2..ada yg dah start cuti raya haji..dgn budak2 office aka engineers plak dah tak dan nk amik gmbar sbb petang tu mama dah sedih giler!!! punyelah selama ni mama tahan sedu sedan nk resign kan akhirnye petang tu mama nangis jugak..huwaaaaaaa...selamat tinggal ye suma..selamat tinggal Nitto denko..selamat tinggal Hitachi Chemical..dan selamat tinggal pada title R&D Engineer..T__T


Last but not least..utk taska Zara pon mama preparekan kek terima kasih ni..saja nk bagi Zara happy dgn kawan2 taska die wat kali terakhir kan..huhu

Petang tu tk smpat nk amik gmbar zara dgn kawan2 sbb tamai dh balik awal nk balik kg kot.,.so amik gmbar dgn salah sorang teacher jekla..


Klaa..pasni sebelum pindah kena menunaikan janji nak ngedate dgn beberapa org kawan blogger plak..hope smpatlah kan..=)

4 comments:

mama_umar_maryam said...

ramai meraikan & sayang lily kan ;)..

Nad @ MamaZN said...

Ada yg utm ke kawan2 lily dlm gmbr2 kt atas?

Lynn Hamzah said...

memang sedih nak tinggalkan kawan-kawan yang dah lama bersama dgn kita...tp x per skrg nie senang jer nak berhubung...FB, blog dan twitter kan ada...

Sherwieyna Muzzawer said...

meriahnyaaaaaa! alah janganlah sedih2 sekarang ni macam2 ada kalau nak berhubung dengan kawan2. macam sekarang ni pun i tak pernah jumpa u tapi i suka singgah blog u..suka berkawan dengan u..comel je..;)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016