Bath tub comel..=)

Kat rumah Kuantan nih, ada kolah kecik dalam toilet kat master bedroom..arituh saja jek masukkan Zareef dalam kolah tuh..mak aiiii..bukan main suke die..kolah tu mmg cukup2 jek utk die berendam..sukelah die bile air penuh kan..terkekek2 ketawa..mesti die feel2 mcm mandi dalam bath tub..kakak Zara dah besar so mmg takleh join sekakilah..rezeki adik dpt berendam dalam 'bath tub' comel..=p

Antara aksi2 'basah' adik..hehehehe


Air penuh mcm ni..dpt berendam sepenuh badan lagi..budak mane yg tak suke ye tak..>_<




Cheeky boy!!! hehehehe..akak die jeles jek tgk adik berendam mcm nih..=p

Nway, dah dapat berendam dlm air sejuk2 mcm ni, memang susahlah nk pujuk die kuar kan..last2, mama tutup air, bukak penyumbat kolah..bile air dah kosong dalam tuh, barulah die pndai mintak kuar..hihi..nnti bila2 rajin mama layan adik mandi berendam lagi k..


Air tgh turun masa ni..enjoy lah selagi air ada dalam tu kan...=p
 Air dah abeh..jom kuar salin baju jommmmm..

 


7 comments:

naney said...

bestnye zareef..tp lily jaga2 ye..sekrg byk kes bdk lemas.. just make sure kolah tu sentiasa kosong la..

~MommyAida~ said...

hehe..happynya Zareef dapat rendam dalam air..Aqil pon berangan jgk berendam dlm air..tapi dalam besen kecik je la..hehee

zailamohamad said...

Ashraf siap masuk dalam baldi lagi kalau mandi..huhuhu

anyway mesti Zareef suka sebab mama dia ada nak melayan dia setiap hari:)

Nad @ MamaZN said...

Ceria btul zareef!
Kakak zara mkn hati je ye,hehe,

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said...

kang rendam lama2 selsema pulak kekekke sama la kes kyra kyreen skang nk mandi dlm tab baby apa kes tu hehehe

mamalieyna said...

budak mmg kalau kasi can berendam camni, happy sungguh la depa.. sian kakak, makan hati je ye..ihiks..

NzA said...

berendam sakan la zareef tu..kak zara xjeles ke????

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016