SUPERHEROES

Dua minggu lepas masa kitorng jalan2 ke Dataran Pahlawan Megamall, Melaka terjumpa satu butik "SUPERHEROES UNITED"..First time mama nmpak butik macam ni..hehehehe..jakun sekejap..tp tulah..a bit teruja tgk..dlm tu adalah jugak watak Superheroes kegemaran mama n Zara aka Captain America..suke dgn Captain America ni kan sbnrnya sbb terpengaruh dgn pelakon die dlm movie tu..hensem gilerrrrr..kekekeke..actually Zara kenal kebanyakan watak2 Superhero ni time tgk movie the Avengers..antara fevret movie kami anak beranak..^__^

Nway, time kat butik ni mama macam biasa sangatlah segan nk snap2 ok..tapi kali ni papa ok plak...die yg tolong snap2 gmbar kat kedai ni..mama bwk Zareef tgk dari jauh jek ..kekekeke..rupanye papa kata orang kedai tu mmg sporting jek..diorang bagi kebenaran snap2 pic watak2 Superhero dlm kedai tu as long tk sentuh n rosakkan barang..padan muka mama tk masuk kan..bukan ape, mama ni jenis segan kalau kena tegur dgn orang lain ..slalu kn tpt2 mcm tu mana bagi nk snap2 gmbar sesaje kan..


Butik Superheroes United..macam2 benda berasaskan Superheroes ada dalam nih..baju, mask, payung, sevenier dll

Kakak Zara depan pintu kedai..die pon teruja sama tgk patung2 Superheroes kat cni..=)

Watak superheroes fevret kami..tapi patung ni tak sehensem pelakon dlm Captain America dan the Avengers tuh..=p

Cehh..papa pon menyempat jugak snap gmbar dgn Superhero yek..hihi..papa dgn Ironman...pelakon movie Ironman ni pon leh tahan hensem jugak kan..^__^

Last but not least, papa snap2 gmbar Spiderman tgh tergantung ni..comei jek kan mcm real plak nmpak..haha


p/s: Selain Captain America, mama suka gak Superman..dari zaman superman dulu2 smpai skang pon mama suke sbb pelakon hensem2..kekekekek..kecuali citer Smallville tu jek mama tak minat dgn pelakon die..=p

p/s2: Korang suke tak tgk citer or minat dgn watak2 Superheroes mcm ni??kalau ada, lehlah share dgn mama watak Superheroes fevret korang plak..hihi



4 comments:

etiey.com said...

Wah... Kalau eysraf confim berkenan ni. Dia suka dgn captain america

Nad @ MamaZN said...

Zakwan suke giler kalu dpt g kedai ni..sume2 pun die suke tu..! Nk tunjuk kat zakwan jap entry ni..

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said...

ada anak lelaki sure kenan butik ni hehehhe

ieda said...

toksah cakap anak2 lily lahh .. kalau zahrien tgk punn dia akan suke .. siap mimpi nie ! ...;)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016