Baju mandi tak seksi..^_^

Sejak Zara umur 4 tahun, mama dah start tapis2 sikit baju2 die..saja nak bagi kurang seksi..hehehe..tp bukan tapis mane pon, cume lately memang dah takde belikan die dress2 yang takde lengan..kalau dress2 lama die tu yg tak berlengan mama pakaikan dgn cardigan..selain tu skirt2 pendek pon mmg dah takder pakai dah except kalau kat umah takpelah kan..entah..saje je kot..training tak dedah2 aurat sngat dari kecik..tp mama buat slow2lah kan..die pon ok jek sejak masuk taska nih..kadang bile mama soh pakai kat umah baju yg tak berlengan die plak tak mau sbb malu katenye nmpak ketiak..=p

Nway, bile smpai part baju mandi dia..mmg takdelah mama belikan yg baru..tapi arituh time kitorng mandi2 pool kat Casa del Rio, boleh plak mula2 die yg refuse nk pakai baju mandi biasa tu.die cakap baju tu dah kecik..kakak dah besar..malu sbb nmapk tiak..hahahahaha..alahaii..die pon dh pndai kan ..so mase tu mama janji nnti mama belikan baju mandi baru tak seksi..hihihi..

So, kebetulan aritu bukak2 fb, nmpak satu kedai online jual baju comel ni..mmg slalu beli kat owner tu sbb umah die dkt ngan ofis, mmg COD jekla biasanye..mama tau kakak Zara mesti sukeeeeee sgt dgn baju mandi baru ni sebab pertama mmg tak seksi, then kaler PINK, ada BUNGA2 dan paling comel ada gambar PRINCESS ARIEL..


Nilah die, model baju mandi baru..hihihi..mmg die suka sgt dpt baju ni..tak sia2 belikan.. rm36 jek pon..=p

Comel tak baju mandi baru saya..^_^

 Posing lagi ngan baju baru



Bahagian belakang pon ada gmbar Ariel jugak..lagilah die suka


Nway, baju ni belum dirasmikan dalam kolam renang lagi ye..entah bile nak pi cuti2 pon tk tau..tp kat Kuantan ni rasanye banyak resort yg leh bayar utk masuk swimming pool saja..nnti kalau smpat ajak papa pergilah ye kakak..hihihi


p/s: Gambar ni gmbar dua minggu lepas kat umah Klang ya..umah bersepah2 dgn toys anak2..dah ada toys room sndiri pon still banyakkkkkk lagi yg diangkut ke ruang tamu tu..wuwuwuwu..

 

*Doa untuk rakyat Palestin..*

 Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah.. turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Palestin, hancurkanlah rejim zionis..amin. ...."

7 comments:

Izan Ishak said...

hehe...kakak zara dah pandai malu sbb nmpk ketiak ea... suka tgk baju mandi tak seksi tu. cantik sangat!

samalah dgn anak2 izan ni lily. walaupun lelaki... kalau keluar dah bagitau tak hensemlah kalau pakai seluar pendek. abg muhaimin kalau suruh pakai lagilah... muka dia termalu2 gitu.

Sherwieyna Muzzawer said...

Ya ALLAH pandai betul adik kita ni posing,macam model lah pula. dah besar nanti confirm nak jadi model ni..hehehe

Lynn Hamzah said...

cantik baju tu...share dgn lynn online shop tu boleh x?

Nana said...

wah cantiknye
dah lama nak cari mia baju mandi tak seksi mcm ni hahaha
apa web dia ek nak bli gak la
mia mmg dari kecik kita xajar pakai baju xde lengan pastu lama2 kan dia sendiri malu nak pakai baju xde lengan seksi nampak ketiak kata dia haha
skirt pendek pon xpenah beli klw ada pon orang kasi

~MommyAida~ said...

Pandainyaa kaka Zara posing..Boleh jadi Model muslimah ni..hehe..Murah jugak baju renang tu ..sopan je nampak...heheh..bagus train budak dari kecik kan..

Nad @ MamaZN said...

Posing ala2 model giteww =)

@>--ummi zahra--<@ said...

budak2 skrg ni..dah pandai nak request baju kan..kalo yg tak cantik dah tak nak pakai..huhuhu..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016