Salam Maal Hijrah 1434H | Aktiviti hari ini?


Alhamdulillah..1 Muharram tiba lagi..semoga buku baru yg dibuka akan lebih baik dr sebelum ini..dan semoga Allah merahmati apa jua amalan kita nanti ya..Tahun baru ni insyaAllah mama n family pon akan mengharungi satu fasa kehidupan yg baru..agak berdebar2 jugak dah mcm feeling pengantin baru pon ada..hahaha..maklumlah walau dah kawen selama 5 tahun 6  bulan, br pertama kali nk duduk sebumbung like normal couple..kalau x sebumbung time weken n cuti panjang jek..:-P

Nway, arini cuti lg mesti ramai yg bercuti2 mesia kan..byk sgt bc update org pi sana sini kat fb, smpai mama terbwk2 dlm mimpi..dlm mimpi kami sefamily n kawan mama pi ke tanah tinggi..sevey satu hotel yg rate murah amat tp bilik sgt cantek, luas, ada ruang tamu n ruang makan n plg mengujakan siap ada pelantar mengadap gunung ganang. mama siap sebut zara zareef mesti puas berlari2 dlm bilik besar tu nanti..sukanye tpt tu kalau dpt gi btol2 mesti best..kekeke

oh..tentang aktiviti hari ini..ikutkan nk sgt kuar berjalan2..kalau x kuar bndar, pi amik angin tepi pantai ke kan..tp tulah, selagi x siap bersihkan n kemas rumah baru tu mcm x sdp plak nk jalan2..tgk la mcm mane nanti. ni pon tgah tgu kakak zara mandi..pastu pi makan kt kedai dulu then br decide nk buat ape kot:-P

So, apa aktiviti korang arini plak?

Posted via Blogaway

1 comment:

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said...

kita dok umah je ngan pmpom girls.. hero kami keje 24jam bz dgn konvesyen opis selagi majlis x satart selagi tu keje melambak ..cuti sekolah x kema sian anak2

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016