Zara 6th Bday @ Skool

Salam Isnin semua..citer ttg sambutan bday kakak Zara kat skool arini..actually wlupon bday Zara dah lama lepas which is 11 April arituh, tp mama saja joinkan celebration dia dgn celebration kat skool...Lil Caliph Kuantan ni wat smbutan bday 2 bulan sekali..so utk kali ni for Mac dan April bday diorang buat hari Jumaat, 25 April lepas..mama just bawakkan kek birthday n goodies bags utk budak2 sekolah jek..takde pon bwk food or drinks lain2..hihihi..

So mcm biasa disebabkan mama ni mmg 'gediks' bab anak2 kan..maka siap mintak izin kat teacher nak join bday celebration semata2 nak amik gmbar..nasib teacher tak kisah kan..hahahaha..bwk zareef sekali ingatkan die eksited nk join kakak potong kek..rupenyeeeeeee..tak biasa ngan org ramai2 siap nangis kat sana..hahahaha..bagi die main kat luar baru ok..tak kisahlah dik..yg penting mama dpt rakamkan gmbar2 kakak tu kan..=p


Zara 6th bday..simple jek utk bday kakak taun ni just order goodes topper fr GiftComel4You.. act sblm ni sibuk nak temaFrozen..tp last minit die request tema My Little Pony plak..mmg sejak dua menjak ni minat benar ngan little pony tuh..hihi..

Dalam pon just isi cookies, wafer, layer cake n pudding jelly..gile last minit buat..malam tu beli, malam tu gak bungkus 80 pack..fengsannnn..hahahahaa

Her birthday cake..cake American Choc ni mama just tempah kat kedai kek jek pastu mintak die tepekkan edible image yg mama dah siap2 tempah dari fb Zainee Edible Image..thanx shima mama kyra ada share link kat blog die aritu..=p

Muka budak ekisted nk potong kek..selalu pagi2 ni mata pon layu jek lagi..=p

 Majlis mula dlm kol10.30am..meriah gak ada 7 biji kek sume arituh..nasiblah mama tk bwkkan byk2 makanan lain sbb ada parents dh bwk dah pon..

Zara n her cake..=)

Time ni ramai2 tgh nyanyi lagu bday

Potong kek ngan teachers..pisau kek zara ada budak lain amik plak..=p

Finally, dpt gak posing potong cake..hihi

Tolong potong kek utk kawan2..alahaiiii..pndai ke sayang,,

Ngan zareef..tgk muka zareef ciwek jek sbb nk mintak main kat luar..hehehehe

Dah potong, meh makan kek plak..

Ngan  kawan2 rapat kat skool..^_^


Budak ciwek..=p

 Selfie ngan mama..malu nk soh teacher amikkan gmbar kan..hihihi

Last but not least..ngan guru kelas die teache yan..masa ni zara dah sibuk request nak ikut mama balik dah..since dah takde apa2 kat skool mama pon ikutkan jekla kata die kan..hihi


Ok kakak..puas hati dah kan dpt potong kek n jalan2 cameron utk bday taun ni..insyaAllah, ada rezeki lebih next year baru mama buatkan bday party kat umah utk kakak n adik2 k..^_^


 

5 comments:

mamaarifakeem said...

Salam ziarah... lama pulk rasa tak singgah sini.. huu..mood bz bz bz..wuuu..

Waaah metiah sambutan besday zara kt skool ye.. enjoy... byk keknye tu...

Happy belated besday zara :-)

Nad MamaZN said...

meriah .best best..
puas hati kan dpt tunaikan permintaan anak walau simple dn keadaan lily yg sarat tu ;)

Syima ~Mama Kyra~ said...

wah meriah..sure berganda2 happy zara kan..maknya double happy la kan dpt tunaikan hajat si anak..happy bday princess zara :)

~MommyAqilMedina~ said...

Meriahnyaa..sambut reramai seronok nyaa..tengok kek Zara tu auntie terliur pulak..cantik deconyaa..suka tengok..Happy 6th Birthday Zara.. Semoga jadi anak yang solehah ye sayang..

Adlin Mohamad said...

edible image saya pun order kat situ je heheheh dtg collect kat opis dia senang bday kyra pun dah siap2 order edible image hehehhe ..

goodies tu cumel .. xde idea nk buat goodies diaorg cam mana thn ni ..buat cam lily je la

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016