CH 2014 | Cameron Lavender Pt 2

Sambung letak gmbar2 kami sekeluarga di Cameron Levender CH..entry semalam lupe bgtau tiket masuk..utk dewasa masuk rm5/adult ye n untuk kanak2 plak rm3. bila masuk tu ada je photographer diorng offer nak amik2 gmbar..amik gmbar tu mmg FOC tp kalau nak print kenalah bayar kan..hihihi..mama tak survey harga pon sbb cam biasa awal2 papa tak bagi amik gmbar ngan photog tu..=p


Kami bersama ayah dan mak mertua..mak mertua mama ni pon sama cam mama..tak pernah jemu ke Cameron..few years sekali mesti nak naik cni..^_^

Tukar org plak amik gmbar..org takde monopod camnilah kan..susahhhh nk amik gmbar ramai2 sekali..>_<

Mama n papa..^_^

Kami berempat (ehhh lima tmbh yg dlm perut..hakhak)

Zareef n nenek..cantek kan bunga2 kat tepi tuh

My lil hero..

Papa n nenek

Zareef with atok

Heee..feeling2 romantikus dekat munga2..^_^


Ohhhh..bunga purple...saya sukeeeeeee..=p

Budak happy ...sakan lari sana sini

Cik Anim, nenek, kakak, adik

Zareef yg teruja sgt tgk dan bagi ikan makan kat cni..makanan ikan ada dijual rm1 per paket

Punyelah eksited kan..mama yg seriau takut die terjun kolam..huhuhu

Bangunan pengurusan Cameron Lavender ni tak silap..tp cantek jek pemandangan kat cni..

Adik n kakak yg seronok bg ikan makan


On the way turun..hiasan dari kasut yg unik

My kesayangans...


Papa pon sibuk nak amik gmbar kat cni..hasilnya tak secomel kakak zara lah kan..hihihi

Last pic di Cameron Lavender..^_^


Kesimpulannya, best jugakla masuk dlm ni..tempatnya takdelah besar sgt pon tapi kira mcm2 aktiviti gak leh buat..cuci mata ngan bunga2, petik bunga rm2 sekuntum, petik stroberi rm50/500g (yg ni tak buat), bagi ikan makan rm1/paket, rehat2 minum air n makan dessert + kedai sevenier (tak beli apa2 pon kat cni)..nway, harap korang2 yg singgah kat blog ni taklah muntah darah tgk mama tepek pic banyak sgt ye..almaklumlah, mama ni mmg suke baca2 balik entry dalam blog ni bila2 bosan..sbb tu banyak mane pon gmbar mama suke letak dlm ni jek ..nk harapkan tepek kat photobook, lama dah tak berkecimpung..ngeeeee...

 
 

4 comments:

Nad MamaZN said...

cantek sgt tgk bunga-bunga tu..!

Adlin Mohamad said...

lawa2 pic lily ... bunga pun lawa

Lynn Hamzah said...

lily, masuk kena charge x? cantiknya tempat nie...

NzA said...

seronok kan bercuti kat tempat yg nyaman mcm ni..rasa tenang je..
Suka tgk muka zareef dgn rmbut camtu...nmpk makin ensom.....

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016