11.04.14..Happy Birthday, Princess!!

Alhamdulillah..today 11 April 2014 genaplah umur satu2nya princess mama 6 tahun..macam tak caya jek rasa..sekejappppp jek anak dara mama dah besar kan..^_^

Apepon, wishing you a very2 HAPPY BIRTHDAY kakak Zara..semoga jadik anak mama papa yg solehah, rajin belajar, rajin mengaji, rajin tolong mama, baik dengan adik2, sihat selalu dan segala doa2 yg baik utk kamu..malam tadi time kol 12am die lom tidur lagi so sempatlah nyanyi2 lagu bday utk dia..yg kelakar si adik plak leh merajuk sbb nak lagu bday ada nama adik sekali..hahahaha..macam2 perangai dua beradik ni kan..=p


Princess kesayangan mama..Nur Riza Azzahra..walau anak sulung manjanya tetapppp nombor 1..hihihihi

Sayang kamu selalu..!!!..semoga happy2 sempena 6th birthday hari ni k..^_^



ps: Hari ni mama on leave..short vacation sempena birthday Zara, birthday papa + nak feeling2 babymoon sekejap..hhaahahahaha... semoga sume planning dan perjalanan kami lancar adanya..insyaAllah..=)

 

10 comments:

effa zz said...

happy birthday zara!!

mamaarifakeem said...

Happy bitrthday kakak zara.
Jadi anak yg solehah ye.. amin... :-)

Nad MamaZN said...

hepi bday zara! bestnya p jalan2 :)

salwana nordin @ che'wa said...

wwaahhhhhhh..nak kemana agaknya tu?

happy bday princess zara!!!sebaya dgn anak akak..

cepat je masa berlalu..dulu kecik molek je kan :)

salwana nordin @ che'wa said...

wwaahhhhhhh..nak kemana agaknya tu?

happy bday princess zara!!!sebaya dgn anak akak..

cepat je masa berlalu..dulu kecik molek je kan :)

kayyana said...

happy birtday zara... tahun depan darjah 1 la ek. hehehe. comel sungguh.. dpt hadiah pape tak?

Adlin Mohamad said...

6thn dah ...
happy bday zara .. moga jadi anak yg bijak anak yg dengar kata dan anak yg hormati org tua ... kiss from 3k yg jauh di mata heheheh

ibuafiqahhuzaifah said...

salam,

HB zara..next year dah standard 1..
be a good kakak utk adik2..
kejap je kan lily anak2 kita membesar..

Deq's Qienz said...

hapi besday zara mg mnajdi anak y solehah ya :)

~MommyAqilMedina~ said...

Happy Belated Birthday Zara..Semoga menjadi anak yang solehah duni akhirat dan bijak..Amin!Cantiknya dia ..suma baju ala ala princess ..CUTE

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016