Seronoknya bila bersama..

Tepek saki baki gmbar kat Penang arituh..kali ni gmbar2 zara ngan cousins plak..ade sehari tu smpat ajak kakak mama kuar outing bwk budak jalan2..so kitorng ke Aeon Seberang Prai..time pergi ni jusco tgh wat sale gila2 sbb Aeon ni nak pindah tpt..so smpatlah mama bershopping2an kan..dptlah sket brg2 utk diri sndiri, n baju bajan utk zara, zareef n adik bby..=)


Zara, Zareef n cousins..kak pia, kak firah n kak syuhadah..now mmg dah susah nk jumpe sesama sndiri sbb masing2 dok jauh + anak sulung kakak mama ni sibuk ngan preparation upsr kan..wuwu

Kami di Jusco...=)


Di smping shopping2, smpat bwk budak2 ni main kat taman gak..bukan main sukalah kan diorang lagi2 geng ramai..^_^








Pas budak2 pas main, mama baik hati offer belanja makan..ingat nk belanja makan best2 sket tp leh plak budak2 ni sume request nak KFC..so layankannnnnn...hihihi

Nyum2 Zareef makan coleslaw n mashed potato yek..^_^

Kakak mama ngan anak sulung n anak bongsu..=)

Mama , papa, Zareef..Zara klu dah ada kazen die tak ingat dah kat kitorng...hukhuk

Mama n kak firah

Baby Mardhiah yg susahhhhhh sgt nak ketawa klu ngan orang lain..ni julung2 kali dpt gmbar die tgh gelak sakan..hihi

Sblm balik mlm tuh, mama smpat singgah uptown di Bdr Perda..jumpe tpt wat keychain comel ni so tempah 4 biji utk anak2 yg dah sekolah..comel sgt kan keychain ni..=p



Hmmm..pasni entah bila dpt jumpe kakak mama n anak2 lagi..cuti sekolah bulan 5 ni pon diorang tak sure lagi balik kampung sbb anak buah mama yg darjah 6 tu dah penuh ngan jadual kelas tambahan..huhu..mmg mujur sesangat papa kena kerja kat Butterworth ni so dptlah mama ikut berunion ngan keluarga kan..klu tak, kontek2 dlm fb n whatsapp jekla nmpaknye..>_<


 

3 comments:

salwana nordin @ che'wa said...

seronoknya zara dan zareef jumpa cousin ye..

saya kalo balik kg rajin gak singgah aeon seberang prai ni..kalo ada sale lg best!kkkeee

Nad MamaZN said...

baby mardhiah gelak mcm zareef! :)

moga hubungan persaudaraan zarazareef n sepupu2 xputus walau dok jauh.. kadang tu, bila dah besar, mula la masing2 penyegan..

mamaarifakeem said...

Seronok la depa tu, ramai kawan.. :-)
Baju zareef sebijik mcm akeem...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016