Bawal Goreng Restoren Kelapa Sawit, Juru

Satu lagi dedtinasi jalan2 cari makan yg sempat diterjah masa ke Penang aritu..actually dah few times terbaca n tertengok org post gmbar bawal goreng kat Juru ni..kebetulan kakak mama pon mmg dok sana..dekatttt sgt ngan area Juru Auto City tu so hari last sebelum balik smpat ajak kakak mama lunch kat cni..wlupon setakat bawal goreng garing jek, tp macam biasa klu dah ramai yg rekemen kompem gatal nak rasa gak kan..hahahaha

So kedai ni mmg sempoi jek sbnrnya..terletak dlm area kebun kelapa sawit tu yg org gelar restoren kelapa sawit gamaknya..actually byk jek lauk2 nasi campur yg lain tp tetap nk try si bawal goreng garing ni..makan ngan kicap cili khas die + kuah gulai + nasi panas2 mmg bangkitlah selera kan..org kata smbal belacan die pon best tp sbb mama tk makan sambal bealcan so tak taulah..=p


Set lunch mama..air kelapa tu pon superrrr fresh..tiga cawan mama minum arituh...kikiki

Kakak ngan adik makan lauk ayam goreng

Budak2 yg comot..dok cni takde kipas ehh harapkan fresh air jek..hihihi


Mama n adik..leh nmpak sket2 pokok sawit blkg tu kan..ada tpt duduk outdoor n indoor..

Papa pas balik kerja join kami makan sekali..=)


Tak tau napa area Juru ni byk ikan bawal.ada lagi few kedai selain dari ni tp tak smpatlah terjah sume kan..lenkali insyaAllah..^_^


5 comments:

Nad MamaZN said...

makan garing2 pastu nasi panas2, perghh mmg sedap la.. :)

kayyana said...

bawal klu goreng mmg sedap.. pastu buat plak air asam atau sambal kicap.. jangan katakan bawal.. ikan kembong pun sedap. heheh. tp bawal ni mahal la sikit kan

salwana nordin @ che'wa said...

saya tau tempat ni..mmg bawal goreng terbaik..

mkn simple begini pun sedap kan

Lynn Hamzah said...

agaknya yang istimewanya bila bawal tu makan dengan sambal belacan atau kicap tu kut...

aLyNnZ said...

Ikan bawal mmg sedap senang nak dimakan kan..tak bnyk tulang temulang haha..air kelapa..best2

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016