CH 2014 | Birthday Photoshoot @ Cameron Levender CH

Salam Isnin semua..minggu yg bakal bz disebabkan audit..tapi mcm biasa klu ada entry tu means mama dah prepare scheduled entry siap2lah kan..hihi..start citer ttg short vacation ke Cameron utk tahun ini..harini just nak tepek gmbar Zara banyak2 jek..actually naik Cameron tu on birthday die 11 April..mmg mama awal2 dah plan nk bawa die ke Cameron Levender ni..dgn harapan die enjoy tpt2 banyak bunga kan..hihihi..so dah smpai kat sana mmg tempatnye sangatlahhhhhhh cantik..birthday girl pon sporting nak posing2 so feeling2 wat bday photoshootlah kiranya..hakhakhak..ps guna nset mama, nset papa n nset cik Anim dia..sayangnye nset mama tu wat perangai lagi wat kesekian kalinye maka gambar2 dari nset mama lom dpt dishare coz nset antar repair..hukhukhuk


Bday gurl n adik di trademark Cameron Levender..tpt ni letaknye di area Tringkap, CH..

Gmbar2 sblum gmbar ni semua lom dpt share coz ada dlm nset mama..actually belah kanan gmbar tu kawasan2 tanaman bunga2 pelbagai warna termasukla levender..mmg cantik n fresh sgt suasana kat cni..=)

Beautiful pink flowers..^_^

Bday gurl di buaian yg berlatarbelakangkan ladang daisy


Cantekkkkkkk..kat area ni leh petik bunga dgn caj rm2 sekuntum..=)

Zara tgh pilih bunga utk dipetik

Ngan mama..sayang kakak sgt2..

Dah dpt bunga yg diingini..dull pink pilihan hati

Suka dpt bunga..^_^

kat depan ladang strawberry plak..janji ngan die nk petik buah stroberi mula2 tu tapi kat cni harga mahal sket so janji ngan die cari stroberi kat tpt lain plak..

Geram tgh buah stroberi merah2..=p

Posing2 lagi fr bday gurl

Area bunga purple ni pon tantekkkkk sgt

Ngan atok n nenek..meriah sket cuti kali ni sbb ada PIL n adik ipar

dpan air pancut

di area cafe..pemandangan hijau cantekkk jek dari tingkat atas ni

Rehat di Cafe Cameron Levender...simple celebration for Zara's 6th bday..=)

Kek stroberi..

Kek coklat..jadilah wat syarat smbut bday kan..hihi

Penggemar tegar buah stroberi..dua2 biji pon die pulun..=p

Nyanyi lagu bday utk kakak..lilin takde plak lupa bwk

Kiss2x from mama..happy bday sayang..

Zara ngan papa

Ngan nenek plak..

Ok..nak balik dah..ni kat depn sevenier shop..tak beli apa2 pon kat cni


Purple levender..=)

Sweet pose from bday gurl..semoga pengalaman kat cni membawa seribu kenangan manis utk kakak ye..


On the way nak kuar..si jagung comel..hehehehe

Last posing2..ngan si miau2 comel ni plak..=p



gmbar lain2 kat cameron levender ni tepek kat entry lain plak..byk sgt gmbar kat cni nk gak share sume kan..kikikiki


  

7 comments:

Syima ~Mama Kyra~ said...

Mmg cantik tmpt ni kan..Dulu kita pegi tak masuk pun lavender farm ni..sbb nenek kyra malas nak daki bukit2 tu..papa kyra pun malas nk layan posing dgn bunga2..sabo je la kan..kekeke

Sidratul Muntaha said...

Happy Belated Birthday Zara
dah beso anak dara ko ye Lily
Lavender Farm ni baru lagi kan?
ish ish
rasa best nak gi lagi plak
aku mmg suke lavender
tapi lavender hat ni tak wangikan?

Nad MamaZN said...

cnteknya tmpt ni....
kakak zara pun nmpk hepi je :)

salwana nordin @ che'wa said...

amboiiii kemain zara possing ye..kasi chance utk bday girl :)

tempat cantik sgtttt..sbb byk bunga kot..

saya suka lavendar :)

Rizziela said...

bestnya..cantikkan

Lynn Hamzah said...

bestnyer CH...teringin nak pergi lagi...

Adlin Mohamad said...

bila la nk gi sini ...
untung zara hehehe bday mama papa bawa pi sini ehhehe

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016