Handbeg JDT??

Kesinambungan sedikit  dari entry semalam..waktu shopping2 ngan kakak mama mata mmg rambang sbb sale sana cni..antaranya sale jenama handbeg fevret mama, Carlo Rino..50% wehhhh...kebetulan mmg tgh plan nk carik hanbeg baru yg besar sket spy leh sumbat lebih byk brg kat dlm so dptlah smbar satu..suka CR ni sbb die antara yg mama mampu milik..lagi2 kalau sale kan bertmbah2 sukeeeee..kikiki

Tapi kan, bila dh pilih beg yg mama berkenan, tetibe terdengar suara 'sumbang'.."cehhh..taulah suami peminat JDT, bini beli handbeg pon nak ala2 JDT ker??"..hahahahaha..baru perasan kan beg yg mama pegang tu kaler merah biru..mmg warna rasmi johor kan..tapi tak kisahlah smgt jdt ke tak yg penting dah berkenan..=p


Handbeg baru saya..yeayyyyy..jarang beli beg yg kaler2 mcm ni..slalu tak hitam, krim..tak krim..brown...konon nk senang matching ngan banyak2 baju

1st time merasmikan masa gi cameron harituh..mama ni spesis tak reti bergaya ke apa ye..so beg merah biru pon aku hentam pakai ngan baju ikut suka..hahahahaha



p/s: Jarang2 tukar handbeg..now gi kerja pon tk bwk handbeg pikul beg laptop jek so lagilah beg tahan lama kan..silap2 yg si CR ni smpai rayalah pakai yg sama..^_^


 

4 comments:

salwana nordin @ che'wa said...

eh..cantik apa..sbb beg tu mahal so pakai dgn apa pun matching kekdah :)

Nad MamaZN said...

hehe... apa yg merah biru sume org 'cop' jdt ek..

Sherwieyna Muzzawer said...

comelnyaaaa pewuttt!!!

Syima ~Mama Kyra~ said...

Hehe..kita pun pegi keje bwk bag laptop..handbag kita jrg tukar...klu tukar sb asben belikan yg baru..spesis malas nk kuar duit utk hbag selagi bag x koyak rabak..hehe

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016