Shop in the Park + supper @ Pelita

Heee..lagi saki baki gmbar kat Penang arituh..tiap2 malam mama papa bwk anak2 kuar meronda..saje jekla kan jalan2 tgk tpt orang..kebetulan sebelum ni mmg lom pernah smpai Juru, so waktu2 nilah nk explore..so umah kakak mama ni mmg dekat sgt ngan area Juru Auto City tuh..mmg banyak kedai2 jual keta kat cni..malam2 pon meriah jek mcm2 kedai makan ada..so ada satu malam tu round2 naik keta jumpe Juru Auto City- Shop in the Park ni..so sajelah singgah kan..dia ala2 mcm Uptown jugakla, banyak kedai jual2 baju, kasut, games, dll..cuma harga tu leh tahan mahal lah, tak macam kat Uptown biasa tu..=p


Pintu masuk ke Shop in the Park..cantek dah mcm i city pon ada..hahahaha

Tgk lampu2 kalerful mcm ni mmg sukalah dua beradik tu kan



Kerusi rehat yg unik

Princess n papa

Lampu mcm ni pon jakun ye dik.hehehe

Kakak ngan gajah

Beli sandal baru utk zareef..tiba2 die nk pau papa beli topi ni..isunye topi saiz dewasa so tak dapatlah ye zareef ..=p

Ni lagi sorang sibuk mintak topi..tapi mama malas beli sbb tak kendian2 bkn die pakai pon..ngeee


Heee..jalan2 amik gmbar jek yg lebih kat sana tapi bukan nk shopping sgt pon..just beli sandal zareef, then baju basahan utk die jek..akak zara dptlah skarf rambut sebijik..pas dah penat jalan ajak papa minum2 plak..actualy sblum ke penang arituh teringin nak pekena sup kat Sup Hameed, penang road..tapi dah tak ke pulau kan so ngeteh kat Pelita pon jadilah..@_@


Sup daging + set roti..kongsi ngan papa..still rasa tk cukup nikmat mcm sup hameed..kikiki

Budak bertuah ni kalau kat kedai mamak mmg manjang mintak nasi putih n ayam goreng..layankan jek as long nak makan kan

Additional order..roti tisu..mama terliur tgk budak sblh meja makan dan2 terus nak order..=p



p/s: Yeayyyy....jumaat sudah..tak sabar nak rehat kat umah..harap2 mood nk mengemas serba sedikit dtglah..klu tak mau bergolek2 jek seharian ni..hehehehe


4 comments:

Nad MamaZN said...
This comment has been removed by the author.
Nad MamaZN said...

sori, blum abes taip dh klik publish :P

harapnya, mood nak mengemas ada la weekend ni.. :)

salwana nordin @ che'wa said...

seriously..saya tak penah sampai sini..tak penah tau pun hhhuuuu

seronok la jln2 sebelum bersalin kan :)

NzA said...

wah seronok la 2 bardik ni jln2....

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016