Back fr Penang | Mood upside down

Salam sume..hmmm..macam lama nye menyepikan diri kan..huhuhu..actually, balik dari Penang dpd khamis minggu lepas lagi dah..tapiiii mood nak berblog mmg tak datang..antara sebab musababnya;

1. Sepanjang kat Penang dok umah kakak mama..line internet tak berapa ok so mmg laptop tak bukak langsung..bukak fb je tgk update2 kawan2 + kisah MH370

2. Pasal kehilangan MH370 tu pon bwk kesan serba sedikit gak..sedih plak rasa pas dgr pengumuman yg kate konfirm flight berakhir kat lautan hindi tuh...huhu

3. Balik dr Penang..serius penat gilerrrrrr..yg kelakar dekat 12 jam kitorng nye perjalanan..bukan jammed ke apa ye..tapi byk berenti2 tido..kikikiki..mama smpat tlg drive sejam je k kot..pastu tak mampu dah..tulahh..dah sarat2 mcm ni sibuk nak jalan jauh kan so penat sndiri tanggung..>_<

4. Khamis tgh hari dh start keja dah half day..cam biasalah bila dh start keja tuh mmg bizi sokmo lah..then weken kat rumah pon rehat2 smbil mengemas rumah yg semak ditinggalkan beberapa hari...ari ahad je kuar gi tgk moie sekejap

5. Paling menyebabkan mood DOWN ialahhhhh...tab mama rosakkkkk!!! huhuhu..so ada antara gmbar2 kat penang aritu yg tak smpat ditransfer..ni pon tak dan lagi nk antar tab tu gi samsung centre..ikutkan ada waranti lagi coz baru 3 bulan lebih beli..mujur jugakla ada nset lama galaxy SII mama tuh so takdelah 'patah tangan' kan..so esok lusa try update mane gmbar yg ada amik guna nset papa jekla..lain2 kena tunda dulu.. T_T


Gambar anak2 penghias entry untuk hari ini..=)


So semoga esok lusa mood berblog kembali mcm biasa ye..hihihi ..

 

4 comments:

NzA said...

fuh...mmg penat kalau baru blk dr bercuti..
camne boleh rosak tu lily..biasanya tab samsung thn lasak..trkdg brg2 gadget ni xleh dijangka..kira nasib jugak kan.....

Nad MamaZN said...

balik dr bercuti mmg memenatkan
part nak mendobi paling xtahan tu :)

salwana nordin @ che'wa said...

wwaaahhhh dah balik bercuti ye..

kalo saya pun mmg mood ke laut jugak..kalo bole nk bercuti je hhheeee

Syima ~Mama Kyra~ said...

Dah bole agak knp lily dah lama x update blog...hehe...biasala blk bercuti mmg penat lebih2 lagi tgh sarat kan..take ur time..byk2 rest ye..nt mood dah ok sure berjela2 n3 :)

*Thn ni tecer xbg parents join celebration sbb bdk2 ramai ssh bg tecer nak marah bdk2 dpn parents takut salah tanggapan pula kan..nt parents fikir tecer suka marah anak2 depa. Tp tatau ler klu LC kuantan parents bole join..try ler tanya tecer zara :)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016