CH 2014 | Maternity fotoshoot di ladang teh..=p

Sorry harini nak letak banyak gmbar mama 'tayang perut'..huhuhu...feeling2x maternity photoshoot di ladang teh BOH di Habu..^_^


Sgt suka suasana kat cni..ada ladang teh..ada sungai kecik..ada rumah2 pekerja ladang..sgt mendamaikan..=)

Laluan masuk ke ladang teh agaknya ni..mama n anak2 yg happy jugak main2 kat cni..

Mama ngan adik..

Mak buyung 33 minggu..sekejap jek rasa kan

Minta maaf lagi sekali ye..sesekali ibu mengandung nak posing2..hahahahaa




Mama with papa..tq sbb tunaikan permintaan mama nak ke CH buat kesekian kalinya..^_^

Ngan kakak n bakal abg..=p

Rindunya ngan pemandangan kat blkg tuh..

Ngan papa lg

Ada budak2 tak mau balik..seronok betul main kejar2 kat cni ye..hihi


Aksi dua beradik plak


Ok..tak lame pon kat cni..smpai mase utk balik..sob..sob..sob..bakal rindu ngan tpt ni


p/s: Personally request ngan papa nak ke ladang teh BOH di Habu ni kali ni..suka ladang teh ni sbb jalan masuk ke kilang dia mmg akan melalui ladang teh tu sndiri..so mama tak payah nak mendaki tangga or menurun tangga utk posing2 kat daun teh..just parking tepi jalan jek (erkkk tp kena pndai carik port yg sesuai parking lah ye spy tak menggangu lalu lintas). Time preknenkan Zareef dulu pon mama layan mata kat cni jugak..^_^

8 comments:

zety said...

ala sukenye tgk sungai kecik tuuuu!!!mmg lily suke CH ye time preggy..hehe,bb suke sejuk tuuu

Nad MamaZN said...

ladang teh habu ni belah mana ek? xpenah tau pun. ni bukan yg sg palas tu ek lily? subhanallah, mmg cantek sgt! perut lily pun comel hehe

Sue said...

cantik.. Habu ni kat area mana lily? anyway comel perut... baby boy ke

Lady Yusuf said...

chanteknye view... ladang teh habu mcm tak prnh nmpk signboard kat sana...btw.....semoga dipermudahkan kelahiran nati..:)

jaja_NorLiza said...

wahhh..environment canteq! zara & zareef cute! mama pon bertambah canteq bila sarat ni! papa zara & zareef pon hencem la..semua sempurna!& happy family!

Syima ~Mama Kyra~ said...

Ladang Teh Habu kt mana ni ek..bole la nt mama kyra posing kat sini kot2 preggy lagi sb tak penah lg jejak sini..mcm menarik je tmpt ni :)

perut lily tu nmpk bolat sah2 mmg boboi..nmpk perut je yg naik bdn tak brp byk naik kg kan? sure pas bsalin sng nak turun berat :)

Adlin Mohamad said...

cumel perut ada bby boi dalam tu ehhehe ...

QasehnyaRania said...

ladang teh boh sungei palas dgn ladang teh boh habu ni bkn tempat sama ke?

cntik pitcher2 dgn ladang teh :)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016