050414| Kek Harimau Selatan

Salam Selasa semua..entry backdated harinih..mcm jarang2 berlaku jek mama tak wat special entry on the day sempena birhday kesayangan2 mama..huhuhu..kali ni termiss gak..apepon, still nak mengabadikan ucapan Selamat Hari Lahir utk insan istimewa dlm hidup kami kat blog ni..hihihihi...So, 5 April lepas sebenarnya birthday papa yang ke 32 tahun..wlu mama dah wish n dah celebrate pon harituh, tetap nak tulis lagi sekali kat cni...HAPPY BIRTHDAY PAPA....semoga segala doa dan impian papa akan tertunai..dikurniakan kesihatan yg baik2..dan sentiasa dpt mengupgrade diri menjadi insan yg lebih sempurna..tak lama lagi tanggungjawab papa bertmbah..harap papa dpt jadi papa yg terbaik utk semua k..^_^

Sempena bday tahun nih, mama orderkan special kek utk papa..kebetulan kami mmg dah plan nak balik kampung minggu lepas..n baker fevret mama kat kampung tuh ada plak upload kat fb kata now tgh musim kek tema JDT kat sana..so apalagi..mmg dah ketahuan papa tuh peminat tegar JDT kan..terus cepat2 mama place order..kek plak mama order Russian Black and White..dah lame weh teringin nak rasa kek nih, so alang2 order tuh teruslah minta yg mana tekak ni teringin nak rasa..hihihi..alhamdulillah..sgt puas hati..kek sedapppppp...ptong n simpan utk makan anak beranak jek..=p


Special for papa..russian black n white bertemakan si Harimau Selatan..ada choc, cheese kek ni..mmg nyumy2x..=)

 JDT cake..rase kat johor jek dpt tmpah kot..kalau kat kuantan entah sape yg sudi nak buatkan..hahahaha

Birthday man..^_^

Papa ngan anak2 kesayangan..


Mr hubby vs Mrs wifey...

Bersama mak n ayah tersayang plak

Ciuman dari seorang ibu..=)


Heee..mama lupa nak beli lilin buat suka2 anak tiup sebenarnya..so ngendeng potong kek jekla ngan papa k..=p

Mmuah3x from Zareef n Zara..^_^

Ok..finally abeh posing2..jom makan kekkkkkk...

Hadiah birthday from mama tahun ni..so sempoiiii..alang2 org tu hard core fan JDT kan..maka sponsor jekla jersey terbaru JDT sehelai..hikhikhik

Si adik pon dpt jersey sedondon dgn papa..tapi adik punye jersey rm10 jekla eh...hehehehe


Jumaat ni bday si kakak Zara plak..phewwwww..tapi kakak punye kek lambat lagi nk order coz die nk celebrate kat skool ujung bulan nih..so utk weken plan bwk kakak pi jalan 2 jekla kot..=p...bday anak beranak rapat2..selang sebulan2 jek so ada yg dah tegur nmpak mama selalu sgt celebrate bday ..hahahaha..awal2 tahun jekla kan..nnti tgh2 smpai ujung tahun dah takde occassion nak celebrate pon..kikiki





7 comments:

kayyana said...

amboi.. peminat tegar ni ye. hehehe..

Syima ~Mama Kyra~ said...

Untung si suami dpt kek n jersey JTD dari wife tercinta...so nt hjg bln parents bole join partu bday zara la ye...sure meriah :-)

Deq's Qienz said...

uishhh semangat..hehee hapi besday buat papa zara zareef..mg kalian skluarga sntiasa dilimpahkan rezeki dan sntiasa dirahamati ALLAH swt

salwana nordin @ che'wa said...

wahhh peminat tegar JDT ye en asben hhheee..

simple je tp tetap meriah jugak dah ni :)

hb utk asben awak ye..

Nad MamaZN said...

hepi bday papa zarazareef!
bestnya nak p jln2 utk bday zara nnt :)

Nad MamaZN said...

hepi bday papa zarazareef!
bestnya nak p jln2 utk bday zara nnt :)

Adlin Mohamad said...

tu dia lily .. romantik de amor ok kek khas tu suami tercinta .. asben lily 5/4 kyra 5/5 hehehe

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016