Rich House Cafe @ Segamat

Salam Isnin semua..entri jalan2 cari makan lagi harinih..First time singgah di cafe Rich House kat Segamat time balik dari kampung few weeks lepas..sebenarnya, tak perasan sejak bila cafe ni ada sbb sebelum ni kitorng tak pernah perasan pon..hihihi..nway, suasana kat cafe ni mmg agak menariklah..selesa, bersih n kemas..sesuai utk tpt merehatkan diri on the way memandu kan..almaklumlah..jalan dari Batu Pahat ke Kuantan ni manelah ada kawasan R&R macam kat highway tu..so ada tpt2 makan yg comfy mcm ni sgtlah membantu..cume kalau nak pitstop sembahyang tu still kena cari masjid or petronas lah..>_<


Sampai kat cni malam mase tuh..plan asal nk duduk2 minum kopi jek tapi at last makan bersungguh2..hihihi

Zareef khusyk mengahadap mango drink with jelly..die mmg suka sanagt minum air yg ada buah2 dat dalamnye


Kakak Zara beraksi gwiyomi

Adik plak beraksi ultraman..haahahahha

Mama wth kakak

Papa wth adik

Yeay..air mama smpai..hot mocha utk menyegarkan mata..suka3x..^_^

Konon nk try test menu..hihhii..lamb chop for papa

Chicken chop plak for mama, kongsi dgn Zara

Utk dua2 main dish tuh, dapat sekali mushroom soup nih..mmg berbaloilah sbb harga pon tak mahal dalam belas2 ringgit jek each set

Jom menjamu selera..=)




Frist time singgah cni, dah ada good impression..lenkali balik kampung lehlah singgah lagi..=p

4 comments:

Adlin Mohamad said...

kampung kita dkt ngan segamat pun x pernah tau ada rich house kekekke lain kali leh singgah sini la try western dia

Rizziela said...

Oklah harga tu ...x cecah RM20

NzA said...

kt bandar segamat ke lily...biasanya akak kalau blk kg jrg masuk bndar segamat cz ikut jln pintas kt buluh kasap tu...so jrglh masuk segamat.

nmpk mknanan sgt2 sedap trutama lamp chop tu....

~MommyAqilMedina~ said...

Aida tengok pon macam terliur..hihih..esp tang air adik tu..siap serve dalam jar tu..hihihi...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016