Char Kuey Teow sedap @ Parit Raja

Entri jalan2 cari makan je arini..layan char kuey teow time balik kampung minggu lepas..ikut kata ayah mentua, sedap ckt kat cni..papa pon kata sedap..mama layan jek..hehehe..bagi mama mmg sedap cuma kalau nak dibandingkan dgn ckt tpt lain maybe ada tpt lain yang lagi bestlah kan esp belah2 utara nun..tapi kat parit raja ni, kira oklah ada port gak utk makan ckt best..kot2 ada orang2 pt raja yg baca blog mama ni tau port ckt sedap yg lain, bolehlah share2 ngan mama k..next time balik kampung leh cuba plak..^_^


Signboard ke Restoren Pak Tam..ada mee udang gak tapi tak pernah try lagi

Zareef with atok..senyum lebar nmpak gigi sbb kena paksa tuh..=p

Zara+Zaref+atok+nenek..gmbar mama papa jek takde

CKT special for papa..specialnye cume pinggan besar + dapat udang banyak

Mama, atok n nenek order ckt biasa..cume mama punye takde taugeh sbb mama tak suke..hihihihi

Anak dara layan mee goreng tak pedas..makan smpai kembang2 idong ye kakak..=p

Budak tak reti dok diam..amik gbar pon goyang ni..wuwu






6 comments:

kayyana said...

nampak macam sedap kan... udang die memang memikat btul. hehehe

Salma Tayo said...

lama dah xmakan char kuey tiow.teringin plak..

sue zainun said...

kalau lalu boleh singgah..penggemar kow tiaw juga :)

zety said...

kuah die yummyyyy

NzA said...

wah sedapnya...tiba2 tringin..kena p cari la ptg ni kt pasar mlm....

~MommyAqilMedina~ said...

aduiyaii sedapnyaa..terus terliur..tapi jauhnyaaa..heheee..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016