Secret Recipe Taman TAS

Hee..makin lama makin banyak citer2 backdated kat blog mama ni..slow n steady btol update blog skang ni kan..wuwu..takpelah...yg penting blog tak bersawang..sat lagi bosan2, mama jugakkkkk yg bukak balik blog ni baca citer n tgk gmbar anak2..tak tau apasal dari dulu still prefer citer n tepek gmbar pjg lebar kat blog compare to fb..^_^

Nway, macam biasa tak ingat bile punye aktiviti ni..minggu after raya tu kot..pas raya tu mmg lemau btol masuk dapur so manjang dinner kat luar..so ada satu hari tuh papa ajak makan kat SR ni..selalu kitorng makan kat SR Indera Mahkota, tapi kali ni papa kata ada satu kedai baru bukak kat area Taman TAS..kire yg ni paling dkt ngan rumahlah, maka harus terjah..hihi..

Petang tu, order dua main dish + satu slice kek + 2 air. Total rm68 kot..hahahaa..dpd dulu smpai skang mesti nk komen rasa harga kat SR ni mcm mahal sgt wlupon makan biasa2 jek..tp tulah..komen tetap komen tapi singgah ttp jugak singgah..acanerrrrr tu kan..^_^


Kakak vs adik posing dulu before naik keta..siap pakai baju 'penyokong cilik JDT'..papa die yg semangat belikan segala baju rimau selatan nih..=p

Menu pertama sampai..mango delight..nyum2x..

Adik feeling2 celebrate bday ye dik..hehehehe

Air oreo milkshake utk mama n Zara, papa n adik plak share ice lemon honey


Dinner mama..beef lasagna..oklah not bad..nak buat sndiri kompem2 tak reti..hihi

Papa's fevret..grilled dory with lobster sauce..sedap tapi mcm tak puas makan..hihi

My sweethearts..nnti bila2 kite gi minum petang lg kat cni ye..=)



4 comments:

ieda immi said...

wahh di taman tas dah buka yee .. haa nanti nak terjah lahh .. kalau IM macam jauh juga ngan akak ;)

LYAfrina said...

sedapnyer mkn kat SR.. dah lama sungguh x mkn kat sini..biasa tapau kek je...

sama la dgn lya..byk cite backdated.. xpela.. kt update utk kt gak baca nanti kan.. lya pon g2, klo xde mde nak wak..suka godek2 entri lama.. kdg2 tsnyum sorang, nangis sorang2.. hehe

NzA said...

emmmmmm...amat menyelerakan....kalau akak ni lily kluar mkn mmg byk la melabur sbb rakyat jelata ramai...

~MommyAida~ said...

hahahah..lawak lah akak ni..mahal pon still makan kan..kalau dah teringin tu layankan aje..kikik..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016