Sesi mengidam : Samsung Galaxy S4 Zoom

Hahahaaha..lama takde sesi ngidam mengidam nih..kali ni sesi telan iar liur tgk gajet plak..selama ni satu2nya gadjet yg mama ada Samsung Galaxy SII kesayangan mama tu jeklah..bertahan tak terpengaruh dengan tablah..notelah..ape kan..rasa ok jek pakai SII tuh..kalau kat umah setia online dgn Vaio pink kesayangan mama jek..hihi..nway kali ni bila kuar S4 Zoom..terus hati rasa terpikat sangat..very the suka dengan 3in1 features dia..phone+camera with zoom+internet..lama dah mama berangan ada phone macam ni....kekekekeke


Talk and Zoom!! ada kaler putih n hitam..siap pi kedai survey n cuci mata..=p


Buat masa ni takdelah mama beli ye..mengidam gitu2 jek..akan dtg kalau duit tetibe jatuh dari langil bolehlah dipikirkan semula..ngeeee..tapi kan..sayangnye S4 Zoom ni skrin die kecik sket..ngan phone mama sekarang ni pon die kecik lagi..tu yg papa tak bagi restu..org selalu upgrade gajet yg skrin lagi besar..tapi mama dok suke yg kecik plak kan..takpelah..angan2 jek..tapi kot2 ada sape2 yg nak komen or bagi review ttg s4 Zoom ni sgt dialu2kan ye..^_^




7 comments:

Sidratul Muntaha said...

sama2 ngences la lily tpi tak berani lagi la nak angkat
pencuri klu menda2 baru
ade je akal nak curi nnti
adoi

mama lieyna said...

Tumpang ngidam sama2... mmg ngidam gak stp kali tgk iklan kt tv.. tapinya..hehe berangan jerlah :P

Adlin Mohamad said...

ngidam je la ..kita ngidam note 2 hahahha ..ntah bila nak dapat ni

Syima ~Mama Kyra~ said...

xpe ngidam lama2 dpt jgk..mana tau rezeki kan...kita lak ngidam nak note 3...hehe

Lin Azlina said...

sy ada s4 jer... s4 zoom xngidam lg stkat ni...puas hati da dgn s4 skrg

~MommyAqilMedina~ said...

alahai..baru tgk kat kedai hari tu..tp macam besar sangat lah kak tang depan tu..xsesuai dengan aida nampaknya..hihih

LiLy @ MaMaQiStInA said...

smart..kita tengok pun ngidam jugak..hehe.. :)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016